27.6 C
București
marți, 3 august 2021

Sue Ellen din ”Dallas” este în doliu. Fiul acesteia a murit

Sue Ellen din ”Dallas” este în doliu după ce fiul acesteia s-a stins din viață. Linda Gray a anunțat pe o rețea socială că și-a pierdut unicul fiu la 56 de ani. După mai multe săptămâni de absență din mediul online, actrița și-a anunțat fanii asupra tragicului eveniment.

Linda Gray (80 de ani), binecunoscută pentru rolul lui Sue Ellen din celebrul serial ”Dallas”, este devastată.

Sue Ellen din ”Dallas” este în doliu
Jeff Thrasher,, a murit, luni, 23 noiembrie, la vârsta de 56 de ani. Anunțul a fost făcut de Linda Gray pe o rețea de socializare. ”O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce… El a adus lumii atâta dragoste și era iubit de toată lumea! Fie ca să aibă o călătorie magică”, a scris actrița.

Fanii nu au întârziat să își arate suportul față de celebra actriță. Aceștia i-au transmis condoleanțe și multe mesaje de încurajare. ”Îmi pare rău de pierderea fiului tău, Linda. Să se odihnească în pace. Multă dragoste și lumină”. ”Nu există cuvinte pentru așa ceva. Îmi pare rău pentru piedreea dumneavostră. Rămâneți puternică”. ”Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru dumneavoastră în acest moment trist”, sunt numai câteva din numeroasele mesaje.

Până în acest moment nu s-a anunțat cauza exactă a morții atât de neasteptate.

Linda Gray mai are o fiica
Sue Ellen din ”Dallas” este în doliu după ce și-a pierdut unicul fiu. Linda Gray mai are o fiică, Kehly Sloane, în vârstă de 54 de ani, căsătorită cu Lance Sloane, rezultată tot din căsătoria cu Ed Thrasher. Vedeta din ”Dallas”, are doi nepoți, Ryder și Jack Sloane. Linda Gray a mai avut o tragedie în familie. Sora ei mai mică, Betty, a murit în anul 1989 răpusă de cancer la sân. Cu toate acestea, până acum, vedeta care a incarnat-o pe Sue Ellen din ”Dallas” se ținea bine pentru vârsta ei, deși trăia singură. După divorț nu s-a mai recăsătorit. Era mândră de cei doi copii ai ei și asta o făcea să țînă bătrânețea la distanță.

Jeff Thrasher era fiul pe care actrița americană l-a avut cu regizorul artistic și fotograful Ed Thrasher, cu care a fost căsătorită din anul 1962 până în 1983. A lucrat ca realizator și producător pentru mai multe proiecte de televiziune, cum ar fi Junior Chef Showdown, un show în care copiii își demonstrează talentele în bucătărie, sau The Amazing Race Canada și Canada’s Smartest Person. În 2017, Jeff a regizat show-ul de televiziune Furze World Wonders.

Celebra actriță din Dallas face în continuare furori pe oriunde merge, desi a ajuns la vârstă de 80 de ani. Linda Gray, a debutat ca fotomodel. Apoi a jucat în serialul ”Dallas” din 1978 până în 1989. A mai lucrat împreună cu Sylvester Stallone și între 1994 – 1995 pentru Models Inc. S-a întors în ”Dallas” în 1996 și 1998 și în continuarea serialului între 2012-2014. Sue Ellen din serialul ”Dallas” este devastată de durere pentru că i-a murit fiul.

Un lucru mai puțin cunoscut despre celebra actriță este acela că are rădăcini românești. Mama faimoasei actrițe fiind născută în 1923, la București.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate