Ultimate magazine theme for WordPress.

Suedia retrage plăcuțele cu mesajul anti-PSD, după ce a aflat ce înseamnă

Purtător de cuvânt al Agenţiei de Transport din Suedia, Eva Isaksen, a declarat – pentru Realitatea TV – că numerele de înmatriculare sunt perfect legale în Uniunea Europeană (UE), dar că ţările prin care trece autoturismul au libertatea de a nu le accepta şi îi pot cere şoferului să le schimbe cu cele standard.

Pe de altă parte, după ce autorităţile suedeze au fost informate de cele din România care este semnificaţia mesajului incris pe plăcute, au luat decizia de a-i retrage şoferului dreptul de a circula cu ele şi în Suedia.

„De miercuri (1 august 2018 – n.r.), nu va mai putea deţine acele numere de înmatriculare”, a declarat Eva Isaksen.

Răzvan Ștefănescu, șoferul care a devenit celebru grație numărului de înmatriculare anti-PSD, a primit, luni dimineață, o lovitură dură. Polițiștii de la Rutieră i-au ridicat permisul de conducere, l-au lăsat fără plăcuțe și au deschis dosar penal pe numele său. Motivul: nu are voie să circule în România cu numărul de înmatriculare preferențial (M**E PSD), pe care l-a înregistrat în Suedia.

Acest lucru deși Ambasada Suediei precizare, pe Facebook, că numărul de înmatriculare este valid și pe teritoriul României.

 » Citeste mai mult pe: libertatea.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies