Sunt sensibile, dar nu vor arata asta niciodata! Zodiile care par dure, dar care au o inima mare

Exista cateva zodii pe care le vei auzi foarte rar ca se plang de ceva, desi problemele ii coplesesc. Si asta pentru ca s-au nascut sub semnele unor zodii puternice. Cel putin asta lasa sa se vada, pentru ca la interior sunt cei mai sensibili si au o inima mare.

Rac

Este cel mai bun exemplu: dur si sensibil in acelasi timp. Are o cochilie tare, care ii face pe cei din jur sa creada ca isi ascunde sentimentele. Insa acesta este modul Racului de a se acomoda cu un teritoriu nou. Sub cochilie se afla insa persoane sensibile si intuitive.

Fecioara

Fecioarele sunt mai complicate decat ti-ai putea imagina. Chiar daca par greu de abordat, au o inima mare. Sunt empatice si ar face orice pentru persoanele dragi lor. Daca par perfectioniste si dure, este din cauza ca isi doresc ca familia si prietenii sa devina persoane mai bune.

Scorpion

Este renumit ca fiind cel mai dur semn zodiacal. Isi stabileste propriul perimetru in care au acces doar anumite persoane. Insa, odata ce l-ai cunoscut, vei realiza ca este cel mai loial semn zodiacal dintre toate. Face orice pentru ca prietenii si familia sa fie bine.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 13 FEBRUARIE 2019. Asteapta-te la neasteptat!

Citeste si: „ATENTIE, rabufneste usor!” Cu ce semne de avertizare ar trebui sa vina fiecare persoana, in functie de zodie
In materialul urmator, am sintetizat, cat de bine am putut, caracteristicile…negative specifice fiecarei zodii. Cine este hipersensibil? Cine este rautatea intruchipata? Puteti afla, citind articolul de mai jos!

Ce bine ar fi daca am sti din start care sunt aspectele mai putin placute ale unei persoane. Am putea fi mai intelegatori cu cei dragi, aici ma refer la familie, oamenii pe care nu ii putem inlatura din viata noastra. In acelasi timp, am sti de cine sa ne ferim cand vine vorba de prieteni sau parteneri de viata.

RAC
„Drum cu denivelari”- Poate rabufni intr-o criza de plans in orice moment, in special atunci cand sentimentele lor nu sunt intelese de cei din jur.

SCORPION
„Pericol iminent”- Sunt capabili de o rautate greu de egalat atunci cand sunt (sau se simt) tradati de persoanele la care tin.

PESTI
„Dau si fug”- Te vor face sa te simti ca cea mai importanta persoana din lume, dar, dupa ce te cuceresc, vor trece rapid la urmatoarea „victima”.

BERBEC
„Vizibilitate redusa”- Aparentele insala! Par sa fie mult mai interesati de tine decat sunt. Adevarul este ca in timp ce te asalteaza cu complimente, fac acelassi lucru altor cinci persoane.

LEU
Sunt atat de directi incat vei crede ca te jignesc. Nu au filtru, scot pe gura orice le trece prin minte.

SAGETATOR
„Pericol de explozie!”- Sunt o bomba care poate exploda, de fericire, in orice clipa!

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !