Tragedie la meciul dintre FCU Craiova 1948 şi CSU Craiova. Un suporter și-a pierdut viața în timpul partidei

0

Un suporter în vârstă de 57 de ani, venit din Bocşa la Craiova pentru a-şi susţine echipa favorită, a încetat din viață în timpul partidei FCU Craiova 1948 şi CSU Craiova, disputată duminică seară.

Suporterul a început sa se simtă rău la scurt timp după ce a ajuns în tribună. Prietenii cu care venise la meci au sunat imediat la 112.

Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD si transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Suferise un infarct. Cadrele medicale de la UPU au încercat resuscitarea, dar nu au mai putut face nimic. Decesul a fost declarat în timpul partidei.

Sorin Sanfiroiu era suporter al F.C.U Craiova. Abia aştepta să vadă derby-ul dintre cele două echipe rivale şi visa să trăiască momentul în care echipa lui Adrian Mititelu pe care o considera „adevărata Ştiinţa” reuşea să învingă „clona lui Rotaru”.

Sanfiroiu venise tocmai de la Bocşa, judeţul Caraş-Severin, să-şi susţină favoriţii În urmă cu câteva zile, omul împlinise 57 ani….

Cel care a anunțat trista veste a fost Marcel Iancu, fostul preşedinte al FC U Craiova.

Imediat şi clubul a transmis un mesaj pe pagina sa de facebook. „Fotbal Club Universitatea Craiova 1948 deplânge dispariţia lui Sorin Sanfiroiu, suporter devotat al echipei, care a suferit înainte de startul partidei un infarct şi, ulterior, s-a alăturat celor care ne veghează de sus!”, a transmis clubul din Bănie.

Spune ce crezi