8.6 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Surpriză în showbiz! Cătălin Scărlătescu și-a găsit în sfârșit jumătatea

În prag de sărbători, Cătălin Scărlătescu vine cu o informație în exclusivitate pentru Antena Stars. Juratul de la Chefi la cuțite a recunoscut că e într-o relație!

Toate lumea îl cunoaște pe Cătălin Scărlătescu, celebrul jurat de la Chefi la cuțite, însă iată că mulți vor să afle lucruri și care nu se văd la televizor despre acesta!

De-a lungul timpului cunoscutul jurat a fost surprins de câteva ori în compania unor domnișoare focoase și femei frumoase, însă niciodată nu s-a afișat cu vreuna dintre ele și să recunoască în mod public că ar avea o relație!

Cătălin Scărlătescu are iubită!
Ei bine, iată că acum, în prag de Crăciun, Cătălin Scărlătescu și-a deschis sufletul în fața Mădălinei Bălan, reportul de la Antena Stars, iar într-un interviu acordat în exclusivitate a mărturisit că iubește și totodată e iubit!

Marele chef a mărturisit că e un om normal și are dreptul și el să fie îndrăgostit, iar în acest moment are o iubită, însă relația nu e una de foarte mult timp, ci totul e la început!

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație.”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Care a fost cea mai lungă relație a lui Cătălin Scărlătescu!
Deși în prezent iubește din nou, iată că nu a vrut să ofere mai multe detalii despre cucerirea sa, însă relația e destul de serioasă, ca de fiecare dată cum spune Cătălin Scărlătescu!

Aceasta a mai spus în exclusivitate la Antena Stars că niciodată nu s-a priceput la relații, însă cea mai lungă din viața sa a fost de 5 ani, dar s-a terminat în urmă cu mai mult timp.

”De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.”, a mai spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate