Surprize pentru toti abonatii RCS-RDS. Ce trebuie sa faceti incepand chiar de azi

Vesti excelente pentru toti abonatii RCS– RDS! Cea mai importanta companie de servicii TV si Internet de pe piata din Romania a adus noi surprize tuturor clientilor sai. Este vorba despre cea mai recenta campanie a sa.

Campania  „Activeaza factura electronica si noi te activam cu premii SMART!”,  le propune clientilor Digi RCS-RDS sa aleaga activarea facturii electronice, putand astfel participa la o tombola ce pune la bataie premii mari.

Astfel, abonatii RCS-RDS vor avea posibilitatea de a castiga smartphone-uri, smartwatch-uri si casti cu bluethooth. Mai mult decat atat, premiul cel mare este reprezentat de un smart TV QLED Samsung, care vine la pachet cu un sistem home cinema.

”Abonatii care doresc sa activeze factura electronica o pot face: online, pe www.digiromania.ro, in sectiunea “Contul meu”, in magazinele Digi sau in punctele de prezenta ale operatorului, cu sprijinul personalului de vanzari care va selecta in sistem modul de facturare electronic, sau telefonic, cu ajutorul angajatilor din Call Center-ul Digi | RCS & RDS. Din momentul activarii facturii electronice, aceasta va fi transmisa pe email si va putea fi consultata atat in contul de email, cat si in contul personal de pe site-ul www.digiromania.ro sau prin aplicatia pentru smartphone Digi Romania.” Se arata intr-un comunicat de presa.

„Clientii Digi care isi activeaza factura electronica in perioada de derulare a campaniei vor intra automat in tombola Digi si vor putea castiga unul dintre cele 31 premii care constau in:

10 telefoane Samsung S10;
5 telefoane Samsung A50;
5 ceasuri smartwatch Samsung Galaxy;
10 casti bluetooth Samsung Galaxy Buds;
Marele premiu: 1 pachet format dintr-un TV QLED Samsung 4K cu diagonala de 163 cm si un sistem Home Cinema Sony.
Lista castigatorilor va fi anuntata in data de 14 iunie 2019”, se mai arata in comunicat.

sursa