duminică, 29 martie 2020

Autopsia a fost facuta, nu au fost găsite medicamente în stomacul Cristinei Țopescu

Știrile zilei

Alexandru Rafila AVERTIZEAZĂ: În România vom trece de 1000 de cazuri de coronavirus pe zi

Președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, a spus că situația din România se va înrăutăți în scurt timp, iar...

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

În această seara, surse din cadrul INML București au infirmat informațiile care susțineau că în stomacul Cristinei Țopescu s-ar fi găsit medicamente. S-a vehiculat că în urma autopsiei s-au descoperit mai multe pastile în stomacul Cristinei.

Vă reamintim că jurnalista Cristina Țopescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu, a fost găsită moartă în propria locuință. O vecină a sunat îngrijorată la 112 pentru că nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu de 3 săptămani. Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă, conform procedurii.

Ultimul mesaj al Cristinei Țopescu, trimis unui prieten pe data de 28 decembrie 2019, pe Whatsapp, suna în felul următor:

„Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”.

Cu două ore înainte de acest mesaj, jurnalista i-a scris aceluiași amic: „Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.r. patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctul criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

Potrivit contului personal de socializare, aceasta ar fi vizionat un film pe postul TVR inainte sa moara.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Autopsia a fost facuta, nu au fost găsite medicamente în stomacul Cristinei Țopescu 1