24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Autopsia a fost facuta, nu au fost găsite medicamente în stomacul Cristinei Țopescu

În această seara, surse din cadrul INML București au infirmat informațiile care susțineau că în stomacul Cristinei Țopescu s-ar fi găsit medicamente. S-a vehiculat că în urma autopsiei s-au descoperit mai multe pastile în stomacul Cristinei.

Vă reamintim că jurnalista Cristina Țopescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu, a fost găsită moartă în propria locuință. O vecină a sunat îngrijorată la 112 pentru că nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu de 3 săptămani. Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă, conform procedurii.

Ultimul mesaj al Cristinei Țopescu, trimis unui prieten pe data de 28 decembrie 2019, pe Whatsapp, suna în felul următor:

„Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”.

Cu două ore înainte de acest mesaj, jurnalista i-a scris aceluiași amic: „Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.r. patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctul criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

Potrivit contului personal de socializare, aceasta ar fi vizionat un film pe postul TVR inainte sa moara.

 

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate