Surse: Medicii care l-au consultat pe Gheorghe Dincă au constatat că nu are nicio leziune

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ajunge la audieri fulger, la sediul DIICOT din Capitală.

Deși susține că le-ar fi răpit și ucis pe Alexandra și Luiza, anchetatorii nu au reușit până acum să le găsească trupurile.

Abia vineri seară ar putea primi rezultatul testelor ADN efectuate pe rămășițele umane găsite în casă ororilor din Caracal.

Tot joi, Dincă a fost dus dimineață la Institutul Național de Medicină Legală, unde a cerut să fie examinat, după ce s-a plâns că a fost agresat de polițișți.

Surse: Medicii care l-au consultat pe Gheorghe Dincă au constatat că nu are nicio leziune

Surse din poliție au declarat pentru Știrile Pro Tv că medicii de la Institutul Mina Minovici care l-au examinat pe Gheorghe Dincă au constatat că bărbatul nu are nici oase rupte, nici leziuni interne și nici leziuni externe.

Examinarea a avut loc după ce Dincă s-a plâns avocatului că a fost bătut în momentul reținerii sale.

Joi, el a fost dus și la audieri la sediul central DIICOT din București, iar aceste audieri probabil că vor dura până noaptea târziu. Apoi, potrivit surselor citate, Dincă va fi dus în arestul central al Poliției Capitalei, pentru că starea sa de sănătate este bună, astfel că nu mai are de ce să stea la spitalul penitenciarului Jilava, unde a fost dus direct de la Craiova.

Pe de altă parte, vineri, la sediul central al Poliției Române, el va fi supus testului cu detectorul de minciuni, după ce și-a dat acordul în acest sens.

Tot vineri, dar probabil undeva spre sfârșitul zilei, am putea afla rezultatele probelor de ADN ale rămășițelor umane care au fost prelevate din locuința lui Gheorghe Dincă.

loading...