Sute de mesaje pentru Adina Alberts, dupa ce antreprenoarea a anuntat ca ofera pensie privata pentru 3 batrani! Un alt om de afaceri spune ca-i va urma exemplu

Initiativa Adinei Alberts de a oferi o pensie de 1.000 de lei lunar pe viata pentru trei batrani cu probleme a primit zeci de reactii in mediul online.

Cateva zeci de cazuri au ajuns pe masa Adinei Alberts, la nici 24 de ore dupa ce a anuntat ca ofera o pensie de 1.000 lei pe luna pentru trei batrani care au mai multa nevoie. Au iesit la iveala cazuri extreme, cu batrani care traiesc dintr-o pensie de 300 lei oferita de stat, care nu au locuinta sau care sunt bolnavi, dar nu au bani de tratament.

Cel mai important este ca ideea medicului Adina Alberts a avut reactii si din partea oamenilor de afaceri. Adrian Agrigoroae, un mic antreprenor, a anuntat si el ca vrea sa ajute o familie de batrani, urmand exemplul Adinei Alberts.

Vezi si: Cum a reusit un antreprenor roman sa devina cel mai tanar milionar din Silicon Valley

”Buna seara, am vazut initiativa dumneavoastra si doresc sa ajut si eu o familie de batrani. De preferat din sectorul 4, deoarece aici imi desfasor activitatea zilnic si doresc sa fiu aproape de ei. Numele meu este Adrian Agrigoroae, administrator la Kubic Vision. Daca cineva este interesat de sprijin, cu mare drag”, a scris afaceristul pe pagina Adinei Alberts.

Adina Alberts a anuntat ieri ca vrea sa dea un exemplu pentru oamenii de afaceri care ar trebui sa se implice din punct de vedere civic.

”Dragii mei, de mai bine de un an ma tot gandesc la situatia precara a batranilor nostri si ce as putea sa fac pentru ei. Am gasit. Voi oferi 3 ajutoare private de pesnie in valoare de 1.000 lei fiecare, lunar. PE VIATA. Va rog insistent sa imi aduceti la cunostinta cazurile care s-ar incadra in cerintele mele. Trimite copie CI, cupon pensie si un filmulet scurt cu batrrana/batranul, pe office•carezone.ro. Imi doresc ca gestul acesta sa ii determine si pe altii sa mi se alature si sa ofere un ajutor pe viata!”, a scris Adina Alberts pe contul ei de Facebook.

Daca ti-a placut arti  » Sursa: bzi.ro

loading...