Sute de mii de romani vor primi lunar cate 180 de lei

Știrile zilei

Prognoza meteo de Crăciun și Revelion. Meteorologii anunță o iarnă istorică

Prognoza meteo de Crăciun și Revelion a fost anunțată de către meteorologi. Potrivit acestora, se anunță o iarnă istorică...

Tragedie la Galați. Un bărbat s-a împușcat accidental cu un pistol de asomat porcii

Tragedie la Galați după ce un bărbat s-a împușcat accidental cu un pistol de asomat porcii. Acesta verifica arma...

Joe Biden, despre coronavirus: „Cred că meritați să auziți adevărul de la președintele vostru”

Noul președinte ales al Statelor Unite le-a cerut ferm americanilor să renunțe la adunările pe care le aveau programate...

Raluca Turcan, vicepremierul Romaniei, a anuntat ca persoanele de peste 75 de ani cu venituri sub 800 de lei pe luna vor primi ajutor de la stat. Astfel, prefecturile vor acorda sprijin in distributia, a peste 278 000 de carduri alocate la nivel national.

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca persoanele de peste 75 de ani cu venituri sub 800 de lei vor beneficia de carduri de masa in valoare de 180 de lei lunar, iar programul a inceput deja sa fie implementat in teritoriu.

Bugetul total este de peste 150 de milioane de euro, bani proveniti din fonduri europene.

Kanye West Sued for $1 Million Over Unpaid ‘Nebuchadnezzar’ Wages

”Programul de acordare a tichetelor de masa calda pentru varstnici ajunge in teritoriu! Prefectura Constanta a inceput distributia cardurilor pentru masa calda destinate persoanelor de peste 75 de ani cu venituri sub 800 de lei, finantate din fonduri europene.

Am profitat de vizita la Constanta pe care am facut-o astazi impreuna cu ministrul Marcel Bolos, pentru a discuta cu prefectul Silviu Cosa despre modul in care se deruleaza acest program destinat persoanelor varstnice, la nivelul intregului judet.”, a mentionat Raluca Turcan pe pagina de Facebook.

”Bugetul total alocat voucherelor de masa calda, prin Ministerul Fondurilor Europene, este de 156 milioane euro, iar suma lunara incasata de fiecare beneficiar este de 180 lei.

Prefecturile vor sprijini distributia, in fiecare judet, a celor peste 278 000 de carduri alocate la nivel national.”, a mai spus vicepremierul Romaniei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă