Baia Mare. Un tânăr și-a luat viața pentru că iubita a vrut să-l părăsească după trei săptămâni de relaţie

Un tânăr de 21 de ani din Baia Mare i-a transmis un mesaj video de adio iubitei sale, de care tocmai se despărțise, apoi și-a luat viața.

Tânărul și fata, care are doar 16 ani, începuseră o relație în urmă cu trei săptămâni, iar ea ar fi vrut să se despartă.

Băimăreanul nu a putut suporta ideea, astfel că şi-a pus laţul de gât, şi-a filmat mesajul video pe care i l-a trimis tinerei şi câtorva prieteni, apoi şi-a pus capăt zilelor.

”Adio. Să ştii că te-am iubit mult. Ai însemnat tot ce am avut mai mult pe lumea asta. Ai fost tu, fericirea mea, care mi-ai adus fericire în viaţa asta. Şi îmi pare rău că o trebuit să ajung la treaba asta. Te iubesc mult”, a fost mesajul pentru iubita lui.

”Te-ai dus pe nedrept, badea meu, nu ştiu de ce ai ales asta. Te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi toată viaţa. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească, iubirea mea.

Nu te voi uita toată viaţa mea, m-ai lasat cu un gol în suflet, nimeni şi nimic nu o să schimbe asta. Îngerule, te voi purta în suflet pentru tot restul vieţi mele”, a scris tânăra pe pagina sa de socialzaire.

Tânărul a fost găsit fără suflare de către mama lui, care a sesizat poliţia.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 55 de ani, cu privire la faptul că şi-a găsit fiul spânzurat în locuinţa de domiciliu de pe strada Grănicerilor.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unui tânăr de 21 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţe.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Maramureş.