miercuri, 23 septembrie 2020

Tânără, în vârstă de 19 ani, găsită moartă în propria locuinţă

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

O tânără, în vârstă de 19 ani, a fost găsită fără viața în locuința proprie, din Gotești, Cantemir, Republica Moldova. Descoperirea a fost făcută de vecina sa care a cerut imediat medicilor de la Asistența Medicală Urgentă.

Ajunşi la faţa locului, cadrele medicale au constatat decesul persoanei, care avea pe corp urme vizibile de agresiune. Imediat au fost anunţaţi poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Cantemir al IGP.

Corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat pentru efectuarea expertizei medico-legale şi pentru a fi stabilită cauza decesului. La moment sunt desfăşurate acţiuni de urmărire penală.

Autorităţile au reţinut pentru 72 de ore un prim suspect.

”Părinții fetei, împreună cu fratele mai mare, sunt plecați la muncă peste hotare, în Franța, iar ea a rămas acasă în grija bunicii. Ea era elevă la liceul din Cahul, iar pe urmă a abandonat studiile. Nu cunosc din care motiv. Părinții au fost acasă iarna trecută, căci murise bunica fetei și au fost la înmormântare, însă ea nu a vrut să plece cu ei în Franța. A rămas aici, însă nu am auzit să aibă sau să facă probleme prin localitate”, a declarat Romeo Bolocan, primarul din Gotești, pentru deschide.md.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă