31.6 C
București
sâmbătă, 31 iulie 2021

Tânără, în vârstă de 19 ani, găsită moartă în propria locuinţă

O tânără, în vârstă de 19 ani, a fost găsită fără viața în locuința proprie, din Gotești, Cantemir, Republica Moldova. Descoperirea a fost făcută de vecina sa care a cerut imediat medicilor de la Asistența Medicală Urgentă.

Ajunşi la faţa locului, cadrele medicale au constatat decesul persoanei, care avea pe corp urme vizibile de agresiune. Imediat au fost anunţaţi poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Cantemir al IGP.

Corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat pentru efectuarea expertizei medico-legale şi pentru a fi stabilită cauza decesului. La moment sunt desfăşurate acţiuni de urmărire penală.

Autorităţile au reţinut pentru 72 de ore un prim suspect.

”Părinții fetei, împreună cu fratele mai mare, sunt plecați la muncă peste hotare, în Franța, iar ea a rămas acasă în grija bunicii. Ea era elevă la liceul din Cahul, iar pe urmă a abandonat studiile. Nu cunosc din care motiv. Părinții au fost acasă iarna trecută, căci murise bunica fetei și au fost la înmormântare, însă ea nu a vrut să plece cu ei în Franța. A rămas aici, însă nu am auzit să aibă sau să facă probleme prin localitate”, a declarat Romeo Bolocan, primarul din Gotești, pentru deschide.md.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate