Dramele din viața neștiută a actriței Tania Popa: ”N-am știut să-mi controlez furia”

În spatele tonicității și a zâmbetului mereu prezent pe buzele sale, Tania Popa a traversat în viața sa multe perioade dificile.

Tania Popa a avut două accidente care i-au afectat sistemul nervos, primul la vârsta de 9 luni, iar al doilea la 3 ani. Din cauza lor, actrița nu a reușit mulți ani să își controleze furia, astfel că, din cauza stresului, ea s-a îmbolnăvit de psoriazis.

”Ai mei cred că nici nu știau în ce clasă sunt. Eu am fost un copil foarte independent, nu aveam nevoie de nimic și orice ar fi decis ei, nu conta. În urma unui accident de când eram foarte mică, medicii le-au interzis să mă enerveze în orice fel.

La 9 luni, nașul meu, care avea 2 metri, m-a scăpat. A fost prima mea comoție cerebrală. Mama spunea că s-a auzit ca o vază care s-a spart pe ciment.

Și la 3 ani am căzut într-o pădure, pe un cuib de viespi. M-au ciupit și am stat în comă 3 luni. Nu exista milimetru pe corpul meu fără rană”, a dezvăluit Tania Popa la ProTV.

În timp, actrița ea reușit să își controleze emoțiile și nu mai are ieșiri nervoase.

”M-am speriat că n-am știut să-mi controlez furia. Am fost internată câteva luni bune, pentru că îmi explodase psoriazisul.

Am regretat că m-am certat foarte urât cu mama, să țip până când s-i fie frică să mai scoată un cuvânt, să dau cu cuțitul în masă lângă ea, chiar dacă nu era vinovată”, a povestit actrița.

Un alt moment dramatic prin care a trecut Tania Popa a fost moartea accidentală a tatălui său. Actrița avea 25 de ani.

”Tatăl meu atlet, sportiv, cu un corp de invidiat s-a otrăvit din greșeală. Era daltonist și a băut o gură de antigel și s-a culcat. Asta a fost greșeala. El când s-a trezit era prea târziu. A amețit și s-a stins. Eu eram la Tulcea, eram căsătorită. M-am prelins pe perete, am început să urlu.

Mi-aș fi dorit să mă vadă actriță. El a fost în culmea fericirii când am trimis acasă revista cu premiul de debut de la Cenaclul Flacăra”, a mai povestit Tania Popa la PRO TV.