25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Tanya Roberts este în viaţă. Anunţul făcut în urmă cu puţin timp

Tanya Roberts este în viaţă, fosta ”Bond Girl” a cărei moarte a fost anunțată de reprezentantul ei, este, de fapt, vie. Actriţa este internată în stare gravă, însă nu a decedat după cum a fost anunţat în presă.

Iniţial, Mike Pingel, reprezentantul actriţei, a declarat că a anunţat în mod eronat moartea acesteia.

Tanya Roberts este în viaţă
Totul a pornit de la confuzie, iar lucrurile au fost lămurite de soțul actriței, Lance O’Brien, care a anunțat că actrița nu este de fapt moartă. Soţul actriţei l-a sunat pe reprezentantului acesteia chiar din spital după ce a văzut ştirile cu privire la decesul actriţei. Mike Pingel, anunțase printr-un comunicat de presă că actrița Tanya Roberts, celebră pentru rolul ei de “Bond Girl” în 1985, a murit la 65 de ani, după ce s-a prăbușit în Ajunul Crăciunului când s-a întors de la o plimbare cu câinii ei.

Ascensiunea în cariera de actorie
Tanya Roberts este în viaţă, actrita și-a făcut debutul în cinematografie în 1975, în filmul Forced Entry. Frumoasă blondă cu un corp de invidiat a avut mare succes și cu rolul ei din filmele 5 și 6 ale seriei Îngerii lui Charlie, între 1980 și 1981, unde a fost aleasă dintre 2.000 de actrițe să o înlocuiască pe Shelley Hack.

Actrița a interpretat-o pe Stacey Sutton în filmul din 1985 cu James Bond, numit A View to Kill, unde a jucat alături de celebrul Roger Moore.

După ce a fost numită „Bond girl”, Tanya a mai jucat și în filme precum Body Şlam, Twisted Justice, Purgatory și Legal Tender, al cărui scenariu a fost scris de soțul ei.

Actorul Jeremy Bulloch a murit
La jumătatea lunii decembrie a anului trecut o altă veste tristă avea să vină. Mai exact, actorul Jeremy Bulloch a murit la vârsta de 75 de ani. Starul a jucat rolul lui Bobă Fett în trilogia originală „Star Wars”. O serie de complicaţii i-au fost fatale, actorul suferind de Parkinson de mai mulţi ani. Cu o carieră de peste 45 de ani, Bulloch a jucat şi în „Octopussy” (1983), film din seria „James Bond”, şi în serialul „Doctor Who”, în anii 1970.

Actorul englez a îndurerat fanii “Star Wars” din întreaga lume.

Bulloch a fost numit “legenda” de către Daniel Logan, cel care a preluat rolul Bobă Fett în „Star Wars: Episode ÎI – Attack of the Clones”(2002). Acesta a ţinut să îl omagieze şi i-a scris următoarele rânduri: „Nu voi uita vreodată ce m-ai învăţat. Te voi iubi mereu”, a scris Logan. „Conversaţiile nu vor fi la fel fără tine. Fie că forţa să fie veşnic cu tine”.

George Lucas, creatorul “Star Wars” a spus că Bulloch „a adus combinaţia perfectă între mister şi pericol interaretarii rolului Bobă Fett”.

„Jeremy a fost un adevărat domn care a sprijinit foarte mult Star Wars şi fanii şi sunt foarte recunoscător pentru contribuţia lui la saga şi moştenirea ei”, a adăugat Lucas.

Mark Hammill, care a interpretat rolul Luke Skywalker în trilogia originală, l-a descris de asemenea drept un „gentilom englez pur, un actor minunat, o companie plăcută”.

„Am pierdut astăzi cel mai bun vânător de recompense din galaxie”, a scris Billy Dee Williams, cunoscut drept Lando Calrissian în „Star Wars”.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate