duminică, 22 noiembrie 2020

Ţara din Europa care intră în stare de urgenţă de sâmbătă

Știrile zilei

„Oamenii nu prețuiesc ceea ce au!” – O discuție sinceră între doi prieteni!

Cuvintele de aur ale unui prieten adevărat! Păcat că există prea puțini astfel de prieteni, care îți pot spune...

Nu ne pricepem deloc la oameni! – Povestioara care te trezește la realitate!

Doi băieți umblau pe scară cu o cutie mare în mână. De fapt, cutia nu era chiar atât de...

Câteva povestioare emoționante despre ce înseamnă să fii TATĂ!

Când un bărbat devine tată, el este înzestrat cu o superputere magică, pentru a-i veni întotdeauna în ajutor copilului...

Guvernul francez a anunţat miercuri prin decret stare de urgenţă sanitară ce va fi instituită începând de sâmbătă.

În Franţa, starea de urgenţă s-a încheiat la 10 iulie, iar începând din 16 octombrie, de la miezul nopţii, pe întreg teritoriul, este instituită din nou din cauza agravării epidemiei de coronavirus.

Emmanuel Macron se va adresa vineri seara într-un interviu televizat cu jurnalişti de la France 2 şi TF1, la ora 19.55. Şeful statului va vorbi şi depsre situaţia sanitară şi va anunţat restricţii, precum şi măsuri economice şi sociale, potrivit BFM TV.

Aproape 13.000 de cazuri pe zi
12.993 de cazuri au fost depistate între luni şi marţi în Franţa, 117 persoane au murit de Covid (dintre care 84 în spital) şi rata testelor pozitive a ajuns la 12%.

În prezent, 8.949 de persoane sunt spitalizate şi 1.700 sunt la terapie intensivă.

Consiliul de securitate şi apărare al Franţei s-a reunut, marţi, pentru a implementa o serie de noi măsuri de previnire a coronavirusului.

Pentru oamenii de ştiinţă, dacă primul val a venit prin surprindere, cel de-al doilea ar trebui tratat cu răspunsuri concrete. Pentru încetinirea circulaţiei virusului, transmit epidemiologii, se poate purta mască, se poate păstra distanţa şi igiena, dar de asemenea este important să fie limitate interacţiunile sociale.

„Nu sunt prea multe soluţii, în afară de lockdown, dar putem interpreta în feluri diferite”, a declarat epidemiologul Antoine Flahault.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă