8.6 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Tătăl care i-a făcut cinste fiului minor cu două prostituate a fost ridicat

Individul care a sechestrat două prostituate alături de fiul său și doi prieteni a fost ridicat de mascați. Odată cu el, și celelalte trei persoane implicate au fost încătușate. Toată povestea a început după ce două tinere au fost racolate de pe un site și au fost ținute sechestrate într-un apartament din Păcurari. Cele două femei se prostituau într-un apartament din zona centrală, însă au mers în zona Păcurari pentru că au fost solicitate de un client. Pentru polițiștii din Iași a fost o adevărată provocare găsirea lor, pentru că detaliile erau extrem de puține. Totuși, oamenii legii au reușit să le găsească

Tătăl care a sechestrat două prostituate într-un apartament a fost ridicat de mascați alături de fiul său și doi prieteni. Aseară, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) împreună cu mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale i-au ridicat pe cei patru indivizi implicați în sechestrarea celor două prostituate. În urmă cu aproape trei săptămâni, un bărbat în vârstă de 41 de ani, pe nume Mihai C., s-a gândit să-i facă o surpriză fiului său Alexandru C. în vârstă de 15 ani și a invitat acasă două prostituate.

Povestea începe luni seara, pe când bărbatul era în apartament cu fiul său și doi prieteni. Cei patru și-au pus în gând să se distreze și au căutat atent pe Publi24 cele mai frumoase escorte. Au contactat-o pe una dintre acestea și i-au cerut să vină la o adresă din Păcurari împreună cu o prietenă de-a sa. Cele două fete au ajuns la locul indicat și s-au înțeles cu bărbații să întrețină relații sexuale timp de două ore. La un moment dat lucrurile au degenerat, iar fetele nu au mai fost lăsate să plece.

De precizat este faptul că cele două tinere, de loc din Galați, veniseră la Iași cu o altă tânără și au închiriat un apartament în centru pentru a se prostitua. Văzând că timpul trece, iar cele două tinere nu mai ajung la apartamentul din centru, prietena lor a sunat la Galați, la sora uneia dintre ele. Cea din urmă a sunat la poliție și a cerut ajutor. Imediat oamenii legii au început verificările și au luat legătura cu tânăra care rămăsese în apartamentul din zona centrală. Aceasta le-a spus polițiștilor că au venit din Galați să-și vândă trupul pe bani la Iași. Ea le-a mai spus oamenilor legii că cele două prietene ale sale nu răspund la telefon.

Polițiștii au aflat povestea și au intervenit în forță
Polițiștii au intervenit în forță.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol. Doi bărbati și un tânăr, toți din municipiul Iași, bănuiți de comiterea faptelor, au fost conduși la cercetări. În noaptea de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 de către o persoană din județul Galați, despre faptul că sora sa, care se afla pe raza municipiului Iași cu două prietene, nu mai răspunde la telefon.

Polițiștii au demarat cu operativitate verificările și investigațiile, stabilind că în aceeași seară două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunț la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat, pentru a merge la o locație de pe raza municipiului Iasi. Ulterior, acestea nu au mai răspuns la apeluri”, au precizat reprentanții IPJ Iași.

Ulterior a fost depistat și cel de-al patrulea bărbat implicat în poveste.

Bărbații și prostituatele au ajuns la audieri
În timp ce ea era audiată de polițiști, a primit un mesaj de la una dintre fetele care se aflau în apartamentul din Păcurari. În mesaj aceasta a precizat zona în care se află, fară a oferi prea multe detalii. De asemenea, tânăra a rugat-o să nu o sune, probabil de frică. Polițiștii au împânzit zona și au bătut din ușă în ușă până au ajuns la apartamentul în care se aflau fetele. Când au bătut la ușa respectivă, una dintre fete a strigat „Ajutor”.

„Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobilul de pe raza municipiului Iasi, ar fi reușit să trimită un sms prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui magazin, fără să cunoască cu exactitate adresa. Imediat, polițiștii au trecut la verificarea zonei indicate, identificând apartamentul în care se aflau fetele.

Inițial, bărbații au refuzat să le deschidă ușa polițiștilor, dar când li s-a comunicat că se va folosi forța pentru pătrundere, s-au conformat solicitării. Cele două tinere erau speriate, dar au fost liniștite de polițiști care le-au transmis că sunt în siguranță. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 noiembrie a.c., bărbatul cercetat pentru viol și cei trei bărbați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și viol au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore „, au mai precizat polițiștii.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate