joi, 13 august 2020

Tatăl lui Mihai Tudose a decedat! Era infectat cu COVID-19

Știrile zilei

Horoscop luna august 2020. Află care sunt zodiile norocoase

Previziuni pentru toate zodiile în luna august. Găsești aici horoscop luna august complet pentru zodia ta. Află dacă astrele...

Vulpița, filmată în timp ce îl înșela pe Viorel: „Veronico, când mai vin la tine?”

CANCAN.RO vă prezintă imagini-bombă cu nimeni alta decât Vulpița de la Acces Direct, filmată în cele mai intime ipostaze...

Tatăl lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, diagnosticat cu coronavirus, a murit în această dimineață, a informat publicația locală Obiectiv Vocea Brăilei. Fostul premier a confirmat informația pentru Libertatea. Informația a fost anunțată de Obiectiv Vocea Brăilei, care precizează că trupul neînsufleţit va fi depus miercuri, 15 iulie la Capelă din Cimitirul Sf. Constantin şi Elena din Brăila.

De asemenea, înmormântarea şi slujba de înhumare vor avea loc tot miercuri, la ora 13:30.

Fostul premier Mihai Tudose a confirmat, recent, pentru Știrile Pro TV faptul că tatăl său a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

El a mai declarat că tatăl său ar fi luat virusul ”de la un vecin din Brăila”, după care a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, unde a rămas intubat.  Constantin Tudose avea 82 de ani.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Tatăl lui Mihai Tudose a decedat! Era infectat cu COVID-19 2