Tatăl Monicăi Columbeanu a făcut mărturisiri incredibile: „Am crescut trei copiii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur”

Fiind foarte bolnav, Emil Gabor s-a mutat la Bacău pentru că în Bucureşti nu mai avea pe nimeni, după ce fiicele lui, Monica Columbeanu şi Ramona Gabor, s-au mutat şi ele din Bucuresti. Una în America, iar cealalta in Emiratele Arabe Unite.

Din cauza problemelor pe care le-a avut cu alcoolul, Emil Gabor a fost îndepărtat de familie. Soţia a divorţat, iar fetele au rupt legatura cu el pentru o vreme. Monica s-a măritat cu milionarul Columbeanu. Ramona a avut, de-a lungul anilor, mai mulţi iubiţi puternici din punct de vedere financiar. Timp in care, Emil Gabor a trait într-o sărăcie lucie şi abia are ce mânca, potrvit articolelor din presa. Dupa o vreme, relatiile dintre ei s-au schimbat, fetele începand să-şi ajute tatăl cu bani.

Ciao a aflat ca Emil Gabor s-a mutat în Bacău şi este foarte bolnav. Cu toate acestea, cel mai mult se luptă cu dorul de fetele lui, mai cu seamă de Ramona şi Monica pe care le vede rar pentru că sunt plecate din Romania. Alina, cea de-a treia fată din familia Gabor locuieşte, din fericire, destul de aproape de tatăl ei, însă nu-şi vizitează foarte des tatal.


Te rugam sa apreciezi !

„Mi-e dor de ele. Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici,nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu.’, a spus Emil Gabor pentru Ciao.ro.

Întrebat dacă fetele ii ofera un ajutor financiar, tatăl Monicăi Columbeanu a răspuns: „Ei… când pot și ele. Dar, ce, sunt obligate? Doar nu sunt înfiatul lor. Eu am muncit la viața mea, am o pensie… ca în România.’

foto: Ciao.ro

loading...