Home Monden Tatăl Vulpiței a stricat căsnicia fiicei sale? Veronica Stegaru a ajuns cu...

Tatăl Vulpiței a stricat căsnicia fiicei sale? Veronica Stegaru a ajuns cu ochii în lacrimi, după ce Viorel și-a găsit o altă domnișoară

0
154

Telenovela dintre Vulpița și Viorel are, în fiecare zi, un scenariu diferit.

Cei doi soți din Blăgești se află acum pe marginea prăpastiei cu mariajul lor, după ce Viorel a găsit o altă domnișoară care să-i țină de urât. Mai mult, soțul Vulpiței consideră că lucrurile s-au stricat între ei în momentul în care tatăl Vulpiței și-a făcut apariția în platoul Acces Direct.

Vulpița și Viorel au ajuns din nou în atenția tuturor! După ce tatăl Veronicăi a ajuns în Capitală și a venit în emisiunea Acces Direct, Viorel s-a arătat a fi extrem de deranjat de gestul socrului său.

Soțul Vulpiței de la Acces Direct, jignit în platoul emisiunii de către socrul său

Mare i-a fost uimirea lui Viorel atunci când a văzut că socrul său a venit tocmai din Blăgești pentru a-i fi alături Vulpiței și pentru a o scăpa de violențele lui. Cu toate acestea, tatăl Vulpiței nu s-a abținut deloc și l-a făcut cu ou și cu oțet pe Viorel, la Antena 1.

Extrem de deranjat de cele întâmplate, Viorel a mărturisit la Acces Direct că acest lucru a fost picătura care a umplut paharul și că s-a terminat orice relație dintre el și Vulpița. Mai mult, Viorel a mărturisit că nu pleacă singur, ci alături de o domnișoară misterioasă, posibila înlocuitoare a Veronicăi Stegaru.

Ce spune Mirela Vaida, despre telenovela dintre Vulpița și Viorel?

Mirela Vaida recunoaște că încă se întreabă cum de a ”prins” atât de bine povestea Vulpiței din Vaslui și este de părere că succesul i se datorează acesteia. Și asta în pofida faptului că totul a debutat cu o… minciună spusă de Vulpiță, cea referitoare la un viol a cărui victimă ar fi fost. Dar iată că problemele Vulpiței i-au determinat pe mulți telespectatori să nu rateze emisiunea, chiar dacă s-a ajuns și la reclamații trimise către CNA sau amenzi.

„Asta mă întreb şi eu în fiecare zi. Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român”, spune Mirela Vaida.

loading...

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here