14.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Tatăl Vulpiței a stricat căsnicia fiicei sale? Veronica Stegaru a ajuns cu ochii în lacrimi, după ce Viorel și-a găsit o altă domnișoară

Telenovela dintre Vulpița și Viorel are, în fiecare zi, un scenariu diferit.

Cei doi soți din Blăgești se află acum pe marginea prăpastiei cu mariajul lor, după ce Viorel a găsit o altă domnișoară care să-i țină de urât. Mai mult, soțul Vulpiței consideră că lucrurile s-au stricat între ei în momentul în care tatăl Vulpiței și-a făcut apariția în platoul Acces Direct.

Vulpița și Viorel au ajuns din nou în atenția tuturor! După ce tatăl Veronicăi a ajuns în Capitală și a venit în emisiunea Acces Direct, Viorel s-a arătat a fi extrem de deranjat de gestul socrului său.

Soțul Vulpiței de la Acces Direct, jignit în platoul emisiunii de către socrul său

Mare i-a fost uimirea lui Viorel atunci când a văzut că socrul său a venit tocmai din Blăgești pentru a-i fi alături Vulpiței și pentru a o scăpa de violențele lui. Cu toate acestea, tatăl Vulpiței nu s-a abținut deloc și l-a făcut cu ou și cu oțet pe Viorel, la Antena 1.

Extrem de deranjat de cele întâmplate, Viorel a mărturisit la Acces Direct că acest lucru a fost picătura care a umplut paharul și că s-a terminat orice relație dintre el și Vulpița. Mai mult, Viorel a mărturisit că nu pleacă singur, ci alături de o domnișoară misterioasă, posibila înlocuitoare a Veronicăi Stegaru.

Ce spune Mirela Vaida, despre telenovela dintre Vulpița și Viorel?

Mirela Vaida recunoaște că încă se întreabă cum de a ”prins” atât de bine povestea Vulpiței din Vaslui și este de părere că succesul i se datorează acesteia. Și asta în pofida faptului că totul a debutat cu o… minciună spusă de Vulpiță, cea referitoare la un viol a cărui victimă ar fi fost. Dar iată că problemele Vulpiței i-au determinat pe mulți telespectatori să nu rateze emisiunea, chiar dacă s-a ajuns și la reclamații trimise către CNA sau amenzi.

„Asta mă întreb şi eu în fiecare zi. Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român”, spune Mirela Vaida.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate