Tataru, anunt important: In ce conditii intram in Starea de Urgenta

Știrile zilei

Florin Dumitrescu A SLĂBIT 10 kg în doar o lună. Dieta ŞOC cu care mergi LA SIGUR

Florin Dumitrescu s-a ambiționat după ce Cătălin Scărlătescu a dat jos 30 kilograme și a reușit, în numai o...

Bill Gates vorbește despre un scenariu optimist în legătură cu pandemia de COVID-19. Când am putea să scăpăm de virus?

Bill Gates este cel care a finanțat dezvoltarea unui vaccin, pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus.Conform informațiilor pe...

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat? Cu ce se confruntă fostul edil: „Nu a mai putut să se interneze în spital”

Oana Lis și-a îngrijorat fanii după ce a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a...

Nelu Tataru a spus in ce conditii ar putea sa intre Romania in starea de urgenta. Ne confruntam cu o crestere masiva a cazurilor de infectare cu noul virus. Au fost inregistrate recorduri in ultimele zile. Ministrul Sanatatii a transmis cand ar putea sa fie reinstaurata starea de urgenta. Tataru, anunt important: In ce conditii intram in Starea de Urgenta Potrivit declaratiilor

Ministrului Sanatatii, daca se va ajunge la un numar de 10.000 de cazuri de infectari in 3-4 zile, la nivelul tarii, se impune starea de urgenta.

Tataru a spus ca in momentul de fata suntem la a doua cocoasa a primului val, dupa ce pe teritoriul Romaniei au fost depistate peste 600 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Nelu Tataru a explicat ca nu se va trece la starea de urgenta doar pentru doua zile cu un numar de peste 500 de cazuri. Starea de urgenta poate fi instituita dupa o perioada cu transmitere accentuata, sau cu dublarea cazurilor de la o zi la alta.

Nelu Tataru a explicat ca nu se va trece la starea de urgenta doar pentru doua zile cu un numar de peste 500 de cazuri. Starea de urgenta poate fi instituita dupa o perioada cu transmitere accentuata, sau cu dublarea cazurilor de la o zi la alta. „Nu instituim starea de urgenta doar pentru doua zile in care am avut un numar crescut de cazuri de peste 500.

Instituim acea stare de urgenta, care este apanajul presedintelui, in contextul in care avem o perioada cu transmitere accentuata, la un moment dat, o crestere a numarului de cazuri exponential, poate si dublari de la o zi la alta, intr-un context in care transmiterea comunitara este accentuata. Altceva e sa apara zece mii de cazuri intr-o saptamana- jumatate, doua si alta e sa apara zece mii de cazuri in patru-cinci zile.

Atunci este impunerea unei stari de urgenta. In conditiile in care avem aceste zece mii de cazuri in trei-patru zile la nivelul intregii tari se impune starea de urgenta, cand avem aceste zece mii de cazuri in trei orase diferite atunci carantinam acele orase”, a fost declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru pentru Agerpres, scrie fabricatinromania

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă