Tavi Colen, victima unui accident grav! Artistul a ajuns direct pe masa de operatie: “Trăgeau să mă scoată…”

Tavi Colen este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul interpret este foarte apreciat de iubitorii de muzică și are mare succes, dar se pare că lucrurile nu merg la fel de bine în ceea ce privește sănătatea. De curând a fost implicat într-un accident foarte grav, care l-a trimis direct pe masa de operație.

Tavi Colen, operat de urgență

Tavi Colen este unul dintre cei mai iubiți artiști din țară. Este foarte apropiat de fanii lui, pe care îi ține la curent cu tot ce mai este nou în viața lui. De data aceasta, însă, nu vine cu vești prea bune și vorbește despre cum a ajuns direct pe masa de operație.

 

Tavi Colen a vorbit despre cum vacanța s-a transformat într-un coșmar pe care nu vrea să îl mai trăiască. Celebrul artist a mărturisit că a suferit o ruptură de ligament în momentul în care a căzut de pe yacht, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital.

Cântrețul a alunecat de pe scara unui yacht și a căzut în apă, peste bord, dintr-un moment de neatenție. Nașul lui a sărit în ajutor și a încercat să îl salveze, să îl ajute să iasă din apă, moment în care s-a ales cu o întindere de ligament.

„Mi-am rupt și eu piciorul. (…) Magician (n.r. medicul), deci n-am știut când m-a operat, după trei ore zice <<Ia ridică-te și du-te acasă că ții patul ocupat>>. (…) Să îi dea Dumnezeu sănătate, deci minuni. Nu mai puteam călca în el. Ruptură de ligament (…) Am alunecat pe o scară de pe un yacht și am căzut în apă, peste bord. (…) Faza e că s-a mai ales și nașul meu cu o întindere de ligament, nu mai ridică mâna. Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă”, a mărturisit Tavi Colen, pentru Xtra Night Show.

Cum se simte acum artistul

Tavi este foarte mulțumit de serviciile medicilor la care a apelat și mărturisește că cel care l-a operat a fost ca un magician. După operația de câteva ore, a scăpat de dureri și se bucură că a reușit să se recupereze.

Tavi Colen a început să meargă normal după câteva zile de la operație, însă nu are voie să urce pe scări. Spune că acest incident l-a invatat o lecție importantă și recunoaște că în următorii ani nu va mai urca pe yacht.

„După câteva zile am început să merg normal, nu am voie să urc scări. (…) Cea mai mișto întâmplare a fost când m-am dus să mă consult. (…) Mi-a făcut o înjecție și am mai mers două săptămâni. (…) Sunt ok, merg, nu mă mai urc pe yacht doi trei ani așa. (…) Ăștia râdeau de mine. (…) Norocul meu că mașina e cu cutie automată și am mers doar cu piciorul drept până acasă”, a adăugat cântărețul.