Taylor Hawkins, bateristul de la Foo Fighters, a murit la 50 de ani

Taylor Hawkins, toboșarul cunoscutei trupe rock Foo Fighters, a murit la vârsta de 50 de ani, a anunțat formația americană, care se află în Columbia.

”Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și prematură a dragului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul său contagios vor dăinui pentru totdeauna în noi toți.

Inimile noastre sunt alături de soția, copiii și familia sa și cerem ca intimitatea lor să fie tratată cu cel mai mare respect în aceste momente dificile, de neimaginat”, a declarat trupa într-un comunicat citat de CNN.

Vineri, trupa avea programat un concert în Bogota, Columbia, la Festivalul Estereo Picnic, urmat duminică de Lollapalooza Brasil.

De asemenea, trupa anunțase joi că va urca pe scenă la gala premiilor Grammy din Las Vegas, la 3 aprilie.

Deocamdată nu se știe cum sau din ce cauză a murit Taylor Hawkins, dar site-ul TMZ, specializat în știri despre celebrități, notează că a avut în trecut probleme cu drogurile, iar în 2001 a supraviețuit unei supradoze de heroină.

Alături de David Grohl, liderul formației, Taylor Hawkins era una dintre figurile emblematice ale trupei, căreia i se alăturase în 1997.