24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

A luat țeapă! Iată ce a descoperit o femeie despre Loganul proaspăt cumpărat!

Cristina Stan a fost țepuită de un samsar de mașini după ce a decis să își cumpere Loganul alb din imagine. În cadrul unui interviu, ea a povestit experiența prin care a trecut, cu scopul de a trage un semnal de alarmă.

Teleormăneana Cristina Stan și-a dorit un Logan MCV, așa că l-a găsit de vanzare pe OLX. Autoturismul era prezentat de vânzător cu un rulaj de 135.000 km, fiind fabricat în 2010. Dar, de fapt, Loganul MCV alb avea 800.000 km în bord! După un drum scurt, acesta a cedat și nu mai poate fi folosit.

“Am dat 12.600 de lei pe ea, am făcut actele cu un domn mai în vârstă care locuiește în comuna ilfoveană Cornetu și s-a prezentat ca angajat în Armată. Am cumpărat-o repede pentru că soțul se grăbea să plece cu ea în Germania, am dus-o la service unde ni s-a spus că are multe probleme, inclusiv la frână și direcție. Am apucat să mergem cu ea 50 km și s-a stricat definitiv. Nu mai funcționeză motorul”, a spus Cristina, potrivit click.ro.

Așadar, împreună cu soțul ei, Cristina a făcut investigații și a aflat că Dacia respectivă aparținuse BGS până în februarie 2019, când a fost vândută cu 2.200 de lei unei doamne, cu titlul de a fi radiată. Aceasta deține o afacere cu dezmembrări și urma ca mașina să fie vândută pe bucăți. Nu a mai ajuns la piese, ci, pe 18 iunie, a dat-o mai departe pe platformă, pentru că avea ITP expirat din 2018, lui Cristian Ciornei, pentru 3.500 de lei, care a dat kilometrajul înapoi și a vandut-o mai departe.

“În baza celor de la RAR, mașina este înregistrată, în 2016, cu 667.600 km la bord, când i s-a făcut ITP. După care, în 2019, apare cu 135.970 km și ITP făcut la un service autorizat. Asta în condițiile în care sigur are acum peste 800.000 km, reali”, mai spus Cristina Stan.

“În acest moment se caută toate rapoartele pentru a vedea ce defecțiuni avea mașina în momentul în care a ajuns la inspecția tehnică periodică. În orice caz, nu este treaba inginerului să ia măsuri atunci când kilometrajul a fost dat înapoi. Dacă mașina este în bună stare de funcționare, iar kilometrajul funcționează, nu o poate respinge la ITP”, au declarat reprezentanții Registrului Auto Român, potrivit sursei de mai sus.

Mai pe scurt, Loganul a fost vândut de trei ori în șapte luni, iar noi trebuie să învățăm din greșeala Cristinei. Nu cumpărăm niciun autoturism fără confirmarea unui mecanic auto!

 

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate