17.9 C
București
joi, 6 mai 2021

Teo Trandafir, decizie neaşteptată despre vaccinarea anti-Covid-19. „O să declanșez o mică isterie!

Teo Trandafir a anunţat că se va vaccina anti-Covid-19 şi a adăugat că niciun membru al familiei nu s-a îmbolnăvit până acum.

Teo Trandafir se va vaccina anti-Covid-19.
„O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal”, a spus Teo Trandafir pentru Ciao!.

Vedeta a mai povestit că, încă de la începutul pandemiei a fost foarte precaută cu toate măsurile de igienă și prevenție, evitând să se îmbolnăvească și să ajungă la spital.

„N-am avut curaj să mă pup cu nimeni, decât dacă am fost luată prin surprindere, să ies la cumpărături, să fac lucruri la limita inferioară a pericolului. N-am vizitat pe nimeni din zona de risc. Nu am avut să mă îmbolnăvesc că să nu ajung la spital”, a adăugat Teo Trandafir.

Teo Trandafir s-a declarat mulțumită pentru sănătatea ei și a celor din jur, precum și pentru faptul că și-a păstrat un psihic sănătos, fără să cadă pradă depresiilor.

„Pentru toate lucrurile pentru care oamenii din jurul meu au fost îngrijorați. Pentru că mi-am păstrat sănătatea, pentru că nici unul dintre membrii familiei, prietenii, cunoscuții nu au avut necazuri. Am evitat extremele și am trecut cu eleganță peste situația actuală care a pus presiune pe mentalul colectiv și a făcut din noi, oamenii, mici monstruleți care urlă mai rău decât ar fi cazul. De când cu covid, a fost de la început o isterie, există sau nu există, nu s-a putut discuta normal. Eu sunt recunoscătoare că pot discuta fără patos despre aceste lucruri”, a mai dezvăluit Teo Trandafir.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate