duminică, 29 martie 2020

Teodora și Marius erau logodiți și plănuiau să se căsătorească în curând

Știrile zilei

Alexandru Rafila AVERTIZEAZĂ: În România vom trece de 1000 de cazuri de coronavirus pe zi

Președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, a spus că situația din România se va înrăutăți în scurt timp, iar...

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

Final tragic pentru doi tineri îndrăgostiți din Tismana. Teodora Cosmina, în vârstă de 18 ani, și iubitul ei, Marius Iulian, de 20 de ani, au fost găsiți morți în această dimineață într-o casă din Târgu-Jiu. Vecinii lor au povestit că nu i-au mai văzut de două zile, de când au făcut focul la sobă şi a ieşit mult fum. Deși au fost avertizați de către proprietară să nu mai aprindă focul până nu vor repara soba pe lemne, tinerii l-au aprins.

Tragedia a fost descoperită de mama Teodorei, care a găsit-o moartă în casa în care locuia cu logodnicul ei, în chirie. Marius era și el mort, în baie. Femeia a sunat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva, fiind intoxicați cu monoxid de carbon.

“Prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenta 112 o doamna semnala faptul ca intr-o casa situata pe strada Islaz din municipiul Tg-Jiu se afla 2 persoane inconstiente.

La fata locului s-au deplasat in echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu si 2 echipaje SAJ care au constatat ca intr-una dintre incaperile locuintei se aflau doua persoane (una de sex feminin – 18 ani si una de sex masculin – 20 ani) care nu prezentau semne vitale.

Din pacate, toate eforturile echipajelor de interventie de a-i salva pe tineri au fost in zadar, medicii sositi la fata locului declarand decesul”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, potrivit gorj-domino.ro.

În vârstă de 20 de ani, Marius a cerut-o pe Teodora de soție la finalul anului trecut. Plănuiau nunta după examenul de bacalaureat al iubitei, aceasta fiind elevă în clasa a XII la Colegiul Tehnic “Henri Coandă” din Târgu-Jiu.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Teodora și Marius erau logodiți și plănuiau să se căsătorească în curând 2