duminică, 29 martie 2020

Testul cafelei – Alege o imagine si află ce dezvăluie aceasta

Știrile zilei

Alexandru Rafila AVERTIZEAZĂ: În România vom trece de 1000 de cazuri de coronavirus pe zi

Președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, a spus că situația din România se va înrăutăți în scurt timp, iar...

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

Cafeaua, tristă-i ziua fără ea. Iar noi, lipsiți de vlagă. Iar dacă savurăm exact cafeaua care ne place cel mai mult, fară doar și poate că ziua noastră începe bine. În funcție de preferința ta, te provocăm să alegi una dintre canile/paharele din imagine, iar apoi să citești rezultatul, întrucat alegerea ta dezvăluie lucruri despre tine.

Dacă desenul 1 este alegerea ta, esti o persoana unica! Ești nerăbdătoare să traiești fiecare zi. Iti place sa încerci lucruri noi, pentru tine viața este un întreg meniu ce trebuie gustat, savurat. Din nefericire, te plictisesti destul de rapid, fiind întotdeauna in cautare de ceva nou. Cei care te cunosc te definesc ca fiind jucausa, energică si cu poftă de viata.

Dacă desenul 2 este cel ales de tine (cafeaua Americano), esti o fire sociabila! Optimismul tău te ajută sa savurezi fiecare zi, te încantă faptul că ești o părticică din lume, pe care o vezi precum o cutie cu deserturi. Familia și prietenii te fac să te simți cel mai bine.

Desenul 3: Espresso. Esti inteligenta, indrazneață, îți cunoști potențialul si esti mandra de acest lucru, nu ai nimic de ascuns. În viziunea ta, viata trebuie luata la tranta. Esti realista, dar nu neaparat pesimista.

Desenul 4: cafeaua de la automat. Spui lucrurilor pe nume, nu duci lipsă de încredere in tine si nu îți este frică sa te exprimi. Stii ce vrei, unde vrei sa ajungi si stii cum sa ajungi în punctul dorit. Nu ai nevoie să te motiveze cei din jur pentru că o faci singură, lumea intrebandu-se de unde iti iei energia și ambiția de care dai dovadă.

Desenul 5: cafeaua Mocha. Esti fermecatoare, prietenoasa, îți face plăcere să fii în centrul atenției și ești în căutare de noi ocazii pentru a-ti mări cercul de prieteni. Ai o carismă care îi face pe oameni să vină catre tine.

Desenul 6: Frappe. Esti o dulce, o fire recunoascătoare pentru tot ce are, deschisa, toleranta, viața este cu adevărat frumoasă pentru tine, oricum ar fi ea. Scopul tău este să te conectezi cu persoanele din jurul tau și ești devotată în a îi ajuta pe cei care au nevoie.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Testul cafelei – Alege o imagine si află ce dezvăluie aceasta 1