Ți se rupe sufletul! Mesajul transmis de soția lui Nosfe, după ultima apariție TV a artistului la ”Chefi la cuțite”

Marți, 8 noiembrie 2022, telespectatorii au urmărit ultima apariție televizată a lui Nosfe în emisiunea ”Chefi la cuțite” de pe Antena 1. Soția artistului, Mădălina Crețan, a publicat un mesaj înduioșător legat de participarea celor doi în show-ul culinar.

În emisiunea de marți seara, din data de 8 noiembrie 2022, fanii artistului au urmărit ultima apariție televizată a lui Nosfe. Au trecut trei săptămâni de când inima artistului a încetat să mai bată, însă durerea din sufletul soției lui se adâncește cu fiecare zi ce trece.

Imediat după difuzarea emisiunii ”Chefi la cuțite”, Mădălina Crețan a publicat un mesaj emoționat pe Instagram. Soția artistului a rememorat cele mai frumoase momente din show-ul culinar, dar și, poate, cea mai importantă lecție din viața ei.

”Pentru noi mâncarea a fost încă un mod prin care ne-am spus “TE IUBESC”. Când am decis să mergem la @chefilacutite singurul lucru pe care ni l-am propus a fost să fim noi așa cum suntem în fiecare zi din viața noastră.

Să fim recunoscători pentru fiecare emoție pe care o vom trăi, pentru fiecare om pe care îl vom cunoaște, pentru fiecare lucru nou pe care îl vom afla despre mâncare și pe care apoi îl vom putea recrea în bucătăria noastră, pentru familia noastră.

Ce pot să le mai spun acum acestor oameni este că ne putem simți iubiți de Dumnezeu cu adevărat pentru că NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta, că cei cu ochi în suflet au avut lecții grele de învățat de la el și că el a găsit mereu loc în inima lui pentru fiecare om cu care și-a încrucișat drumurile.”, se arată în mesajul postat de Mădălina Crețan.

A fost ultima apariție televizată a lui Nosfe
În ediția cu numărul 29, a sezonului 10 „Chefi la cuțite”, Nosfe a apărut alături de soția lui, Mădălina. Din păcate, Nosfe a fost eliminat. Artistul a reușit să adune doar patru puncte la preparatul pe care l-a gătit, obținând cel mai mic punctaj dintre toți concurenți.

”Faptul că a reușit să ajungă la Chefi la cuțite până în battle-ul 10 (n.r. luptă) în ultimii 15 oameni, din câte zeci de mii au fost, mi se pare că este un tanc, și o să îl iubesc și mai mult”, a declarat soția lui Nosfe, în cadrul emisiunii.