Timișoara. O mamă s-a aruncat cu cei doi copii în brațe, de la etajul 10 al unui bloc

O femeie s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, un băiat de trei ani şi o fată de şase ani.

Femeia în vârstă de 33 de ani şi băiatul său, au decedat la scurt timp după ce s-au lovit de asfalt. Medicii au încercat să o resusciteze pe fată, însă nu au putut să-i salveze viaţa.

Cel de-al doilea copil, o fetiţă în vârstă de aproximativ 5 ani, a fost preluat de un echipaj SMURD şi se încearcă resuscitarea acestuia. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că din spusele lor, în bloc nu locuiește nicio femeie care să aibă copii.

”Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare.

Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor” a declarat tânărul care a sunat primul la ambulanță, pentru Antena 3.

Tânăra mamă locuia pe strada Văliug din Timişoara, dar se pare că a plecat cu copiii spre grădiniţă, iar la un moment dat a decis să urce pe acoperişul unui bloc de pe bulevardul Dâmboviţa (vizavi de depoul de tramvaie), de unde s-a aruncat împreună cu cei mici.

Tatăl copiilor are 36 de ani şi a aflat de tragedie în Austria, acolo unde era plecat la muncă. Acesta urma să revină în ţară pentru a se recăsători cu femeia de care a divorţat în urmă cu mai mulţi ani.

“Femeia a încercat să-şi refacă viaţa alături de alt bărbat, însă, după un timp, şi-a dat seama că încă îl iubeşte pe cel cu care avea copiii. Chiar au depus actele la Primăria Timişoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în faţa ofiţerului stării civile”, scrie Opinia Timişoarei.