All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Toată lumea o vede cu zâmbetul pe buze, dar abia acum s-a aflat. Probleme grave de sănătate pentru Elena Merişoreanu

O nouă veste tristă în lumea muzicii populare. După Ionela Prodan, care este internată la spitalul Elias din Capitală, ca urmare a afecţiunii de care suferă, o altă veste i-a întristat pe iubitorii de folclor.

De data aceasta Elena Merişoreanu este protagonista. Deşi o vedem întotdeauna cu zâmbetul pe chip, Elena Merişoreanu a trecut prin clipe grele. Abia acum a decis să vorbească despre problemele sale de sănătate. Elena Merişoreanu a suferit trei ani din cauza unei artroze. Artista a fost chiar şi operată, dar din cauză că nu a respectat indicaţiile medicului, problemele au reapărut.

Totul s-a terminat cu bine abia după ce Elena Merişoreanu şi-a făcut injecţii cu sânge în genunchi, o metodă revoluţionară miraculoasă, potrivit informaţiilor din presă. Elena Merişoreanu s-a făcut bine după ce a folosit această tehnică, însă durerea prin care a trecut este cumplită. Elena Merişoreanu îi înţelege, astfel, mult mai bine durerea şi colegei şi prietenei sale, Ionela Prodan, care este internată în spital. Ba chiar a şi vizitat-o în urmă cu câteva zile, oferind şi detalii despre starea acesteia de sănătate.

„Când m-a văzut primul lucru: „Aaa, Lenuţo, Lenuţo nu-mi place că te-ai îngrăşat” şi i-am zis „Lasă, dragă, eu să am de unde să slăbesc dacă mă îmbolnăvesc”. Am făcut glume cu ea, ne-am amintit de turnee, am vrut s-o scot din stare şi chiar am reuşit. Să ştii că Anamaria nu s-a despărţit deloc de maică-sa, de când e acolo. Ea acolo doarme.”, a declarat Elena Merişoreanu, în exclusivitate pentru „Antena Stars”, în urmă cu câteva zile.

Sursa: spynews.ro

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.

Salut!

Te rugam sa distribui acest articol pentru a continua sa citesti!
Iti multumim frumos!

Inchide