17 C
București
duminică, 16 mai 2021

Toni Grecu era internat la Matei Balș. Ce s-a întâmplat cu actorul

Toni Grecu era internat la Matei Balș când a izbucnit incendiul. În această dimineaţă, 29 ianuarie, Pavilionul 5 al Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, a luat foc. În urma nefastului incindent au fost afectate 4 saloane.

În urma incendiului, patru persoane au decedat – trei au fost găsite decedate, o a patra nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

După eveniment Raed Arafat a făcut următoarele declarații: „Din păcate patru persoane sunt decedate şi patru sub resuscitare. Trei persoane au fost găsite în salon (n.r. – decedate). (…) După ce s-a degajat fumul au fost găsite trei peroane în salonul în care era incendiul. Restul sunt transportaţi la mai multe spitale. Sunt cu COVID. Nu au alte probleme”, a declarat secretarul de stat în MAI Raed Arafat pentru AGERPRES.

Fostul lider al grupului Divertis se afla internat în Spitalul ”Matei Balș”. Toni Grecu a fost relocat la un alt spital din Capitală.

Soția actorului a făcut primele declarații despre starea de sănătate a acestuia: „Toni este evaluat acum de medicii de la spitalul Sfantul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi”, a declarat pentru Libertatea Cristina Grecu, soția artistului.

„Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a mai precizat Cristina Grecu.

Acesta a declarat în urmă câteva zile faptul că: „Nu e o formă uşoară, cert. Nu am fost şi nici nu sunt la AŢI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie”, a explicat el.

102 persoane au fost evacuate vineri dimineaţa, în urma incendiului izbucnit la Institutul ”Matei Balş” din Capitală.

”Am reuşit să lichidăm incendiul şi să evacuăm personalul atât de la etajele superioare, cât şi de la parterul clădirii. În afară de cele patru persoane care sunt decedate, celelalte persoane – până la un număr de 102 – au fost evacuate şi transportate către echipajele de prim ajutor şi ulterior către spitalele desemnate. Am avut 24 de autospeciale de lucru cu apă şi spumă, 4 autoscări de salvare de la înălţime, patru pentru descarcerare şi 10 microbuze pentru transport persoane’, a precizat comandantul intervenţiei la faţa locului, colonelul Şchiopu.

Toni Grecu a făcut primele declaraţii după ce s-a infectat cu COVID-19
Toni Grecu era internat la Matei Balș când a izbucnit incendiul din această dimineaţă. Actorul a spus că suferă de o formă uşoară a virusului şi că nu a fost internat niciodată la ATI după cum au apărut anumite informaţii în presă.

Cristina, soţia lui Toni Grecu, a vorbit și ea despre starea de sănătate a realizatorului de televiziune.

”Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. (…) A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine.”,a declarat Cristina Grecu pentru libertatea.ro.

Cine este Toni Grecu
Toni Grecu, celebrul membru al grupului Divertius, a făcut primele declaraţii după ce s-a infectat cu COVID-19 şi i-a liniştit pe fanii săi.

Toni Grecu a absolvit Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași și a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații, formând – alături de Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin – trupa umoristică Divertis. În timpul facultății, Toni Grecu a mai făcut parte din grupurile Asterisc și Ars Amatoria.

În anii ’80, Toni Grecu a susținut, alături de trupa Divertis, mai multe turnee prin țară – în cadrul Cenaclului Flacăra -, iar grupul umoristic își continuă ascensiunea și în anii ’90. Divertis a debutat pe micul ecran în martie 1990, la Televiziunea Română. Din 1999, trupa ajunge la Pro TV, apoi la Antena 1, Toni Grecu fiind prezentator și scenarist.

Toni Grecu a primit, în 2010, Premiul UNITER pentru spectacol de divertisment.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate