TOP EXCLUSIV! Cea mai tare DEZBATERE si cu informatii de ULTIMA ORA in Platoul BZI LIVE alaturi de sefa Inspectoratului Scolar Judetean Iasi – prof. dr. Genoveva Aurelia Farcas

Pe, 20 iunie 2019, incepand cu ora 15.00 si in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programata cea de-a 327-a productie media – dialog de maxima importanta si actualitate, axata de aceasta data pe zona invatamantului preuniversitar din intreg judetul Iasi! In prim-plan este sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), prof. dr. Genoveva Aurelia Farcas. Intr-o maniera proaspata, interactiva, riguroasa si consistenta, domnia sa v-a dialoga, informa si prezenta detalii, problematici, strategii, proiecte si viziuni respectiv directii ale Educatiei. De asemenea, teme si elemente ce tin de: Evaluarea Nationala, Bacalaureat, Titularizare si Definitivat, realitati din sistemul de invatamant preuniversitar, investitii in infrastructura, pregatirea resursei umane, planul cadru pe acest segment scolar, puncte forte si vulnerabilitati ale sistemului sau parteneriatele cu mediul institutional si privat local respectiv national vor mai fi abordate cu sefa ISJ. Pe de alta parte, analize, bilant, diagnostic, concluzii si rapoarte legate de anul scolar recent incheiat (2018 – 2019) cat si pregatiri pentru cel care va incepe in toamna (2019- 2020) vor fi alte elemente incluse in dialogul cu prof. dr. Genoveva Aurelia Farcas. Peste toate acestea, managerul si dascalul v-a puncta importanta relatiei elev – profesor – parinte, reformele necesare in Educatia romaneasca, performantele dascalilor si scolarilor, elevilor sau liceenilor, perfectionarea corpului didactic, implicarea Inspectoratului Scolar Judetean in viata comunitatii, valorile Scolii iesene. Mii de privitori vor urmari, pe pagina de Facebook BZI, BZI LIVE sau pe YouTube o emisiune, IN DIRECT, axata pe un domeniu esential in dezvoltarea si buna functionare a societatii anume EDUCATIA, exact cu pincipala autoritate responsabila, pragmatica, eficienta, cu o maniera si viziune moderna a gandirii spre o Educatie de calitate si ancorata in modernitate.

Toti cei care au intrebari le pot adresa la rubrica de comentarii, pe BZI.RO sau in direct, accesand pagina de Facebook.

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi!

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !