• Home
  • Externe
  • Tragedie de Crăciun: O mamă a patru copii a decedat neașteptat în timp ce aceștia deschideau cadouri

Tragedie de Crăciun: O mamă a patru copii a decedat neașteptat în timp ce aceștia deschideau cadouri

Mama a patru copii a murit tragic în ziua de Crăciun, în timp ce fiicele sale își desfăceau fericiți cadourile în altă cameră, în Brisbane, Australia

Un eveniment tragic a marcat sărbătoarea Crăciunului într-o familie din Brisbane, Australia. Ashley Stanik, o mamă a patru fete, a murit în mod neașteptat în propria casă, în timp ce copiii săi se bucurau de cadourile de Crăciun într-o altă cameră. Femeia, în vârstă de 33 de ani, a exprimat că se simte rău și a preferat să se odihnească în pat, cerându-i fostului său partener și tatăl copiilor, Kane, să supravegheze momentul deschiderii cadourilor.

Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, Ashley a fost descoperită fără suflare. Conform declarațiilor cumnatei ei, Cassandra, familia se confruntă cu dificultăți în acceptarea acestei pierderi neașteptate. „Nu a existat niciun semn care să arate că este ceva în neregulă, ceea ce face ca totul să fie și mai greu de înțeles,” a spus aceasta, evidențiind șocul și neînțelegerea care au urmat acestei tragedii.

Ashley, care fusese la cumpărături în Ajunul Crăciunului, și-a petrecut ultimele ore împachetând cadourile pentru fiicele sale, în vârstă de 4, 8, 12 și 18 ani. Copiii, acum îndoliați, sunt alături de tatăl lor, încercând să facă față pierderii mamei lor. Acest incident tragic subliniază fragilitatea vieții și neașteptatele sale întorsături, lăsând o familie în durere și comunitatea în șoc.