Tragedie în lumea cinematografiei! A murit o actriță de doar 32 de ani

Lumea cinematografiei este marcată de un eveniment extrem de dureros. Una dintre cele mai iubite actrițe ale momentului a plecat dintre noi în mod fulgerător, când nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Celebritatea avea doar 32 de ani și era foarte adorată de fani.

A murit Stephanie Bissonnette

Stephanie Bissonnette, vedeta musicalului ,,Mean Girls”, cea care a interpretat personajul Dawn Schweitzer în showul de pe Broadway, a murit la doar 32 de ani. Vedeta a șocat pe toată lumea prin moartea ei, eveniment la care nimeni nu se aștepta.

 

Anunțul că profesoara de dans, coregrafa și actrița din ,,Mean Girls” a fost anunțată pe rețelele de socializare, printr-un mesaj emoționant postat chiar de producătorii acestui show. A fost o colegă de excepție, care va rămâne în amintirea tuturor ca un om uimitor.

E4540D21 729F 4DD4 B043 67464F00E371

,,Inimile noastre sunt frânte, în timp ce comunitatea Mean Girls deplânge pierderea lui Stephanie Bissonnette. Originalul nostru Dawn Schweitzer, Stephanie a făcut parte din trupa noastră de pe Broadway de la prima noastră reprezentație până la ultima”, se arată în postarea de pe Twitter.

În postarea tristă, colegii de breaslă au mai spus că era o luptătoare, o femeie sinceră și curajoasă, care a lăsat în urma ei numai durere.

Stephanie suferea de cancer

Femeia suferise foarte mult în ultima vreme, după ce medicii îi puseseră un diagnostic crunt: tumoare canceroasă. Nu se știe, însă, dacă acesta a fost motivul morții ei, pentru că familia și apropiații au refuzat să facă declarații despre cele întâmplate.

După primirea tristului diagnostic , vedeta a fost operată în luna februarie a anului 2019. În luna octombrie a aceluiași an, Stephanie Bissonnette a revenit la televizor, la emisiunea pe care o regiza, după mai multe ședințe de radioterapie și recuperare. Nu se știe dacă se recuperase complet după Terapii,  dar cert este că organismul ei a cedat.