Traian Băsescu, internat de urgență în spital

Traian Băsescu a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme cu inima.

Familia nu dorește să ofere informații cu privire la starea de sănătate a lui Traian Băsescu, însă apropiații acestuia susțin că ar fi suferit complicații la inimă. Starea de sănătate a lui Traian Băsescu nu este deloc una bună, susțin apropiații săi, dar este stabilă.

Surse din anturajul fostului președinte susțin că i-a fost administrat un tratament necorespunzător și avea nevoie de o intervenție chirurgicală rapidă și că, din cauza complicațiilor, medicii au solicitat transferul acestuia la un spital din Bruxelles. Din ultimele informaţii, europarlamentarul ar fi într-o stare stabilă.

Traian Băsescu a ajuns la spital înainte de a primi sentința de la Înalta Curte de Casație și Justiție, legată de colaborarea sa cu Securitatea.

Fostul șef de stat a fost internat la Spitalul Militar Central, din cauza unor probleme cardiace. Potrivit unor surse care doresc să rămână sub protecția anonimatului, tratamentul administrat la spitalul din București ar fi fost unul greșit.

Aceleași surse au declarat că Traian Băsescu ar fi fost transferat la Spitalul Universitar, însă nimeni nu ar fi vrut să-l opereze. Așa că, după ce a fost stabilizat, fostul președinte a fost transferat de urgență la Bruxelles.