Trandafirii criogenati: cadoul perfect pentru nunta

Vara este sezonul nuntilor, asa ca probabil ati fost deja invitati de catre prieteni sau chiar de catre cineva din familie la nunta lor. Este o onoare sa fiti alaturi de ei in cea mai importanta zi din viata lor, asa ca bucurati-va impreuna si creati amintiri frumoase pentru toata viata. Nu ar trebui sa mergeti la o nunta doar din obligatie, pentru ca se va simti tensiunea, mai ales daca si alti invitati vor proceda la fel. 

In momentul in care confirmati prezenta voastra la nunta, trebuie sa va ganditi la mai multe aspecte. In primul rand, la tinuta. O veti alege in functie de locatia petrecerii si de tematica daca exista una sau de dress code-ul impus, din nou, daca este unul impus. Daca tinuta este la alegere, incercati sa va imbracati potrivit, sa nu atrageti atentia in mod negativ. Apoi, trebuie sa va ganditi la cadoul de nunta. Fiecare invitat stie care ii sunt posibilitatile si ar trebui sa daruiti cat vreti si daca se poate sa alegeti si cadouri cu insemnatate, cadouri care sa le aduca aminte mirilor peste ani si ani de clipele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna. 

Chiar si daca mergeti doar la cununia civila a unor prieteni sau rude, trebuie sa va ganditi la un cadou simbolic, dar care sa dainuie peste ani. In mod normal, ati darui flori. Insa, ce ar fi daca v-am spune ca nu trebuie sa daruiti un buchet clasic si ca aveti o alternativa mult mai buna? Alegeti trandafiri criogenati sau trandafiri nemuritori pentru a-i oferi drept cadou la cununia civila ori la cea religioasa si nu veti regreta! Trandafirii criogenati pot fi pastrati chiar si 25 de ani daca se respecta instructiunile de pastrare, asa ca reprezinta cadoul perfect pentru o astfel de ocazie. Mirii se vor uita chiar si peste ani la trandafiri si isi vor aduce aminte de momentul in care i-au primit si se vor inveseli. Trandafirii sunt florile iubirii, iar trandafirii criogenati reprezinta iubirea vesnica, promisiunea de a fi impreuna pentru tot restul vietii. 

Daca nu stiti de unde sa ii cumparati, va recomandam sa va indreptati spre florariile online, unde o sa gasiti tot felul de trandafiri criogenati, in cupole de sticla sau in cutii de acril ori de carton elegant. Iar daca inca nu v-ati hotarat asupra tipului de trandafiri criogenati pe care sa ii oferiti drept cadou de nunta, avem doua propuneri pentru voi. 

Ce poate fi mai romantic decat un trandafir rosu? Un trandafir rosu, criogenat, in forma de inima. Cu siguranta va reprezenta un cadou special, un cadou care reflecta adevarata dragoste. Asa ca alegeti sa daruiti un Trandafir Criogenat Rosu Inima si nu veti regreta alegerea! 

Si daca vreti sa faceti un cadou inedit, va recomandam Endless Red Heart, o cutie eleganta care contine 23 de trandafiri criogenati, in culori si dimensiuni diferite. Este un cadou care cu siguranta va impresiona si pe care il veti oferi cu drag! 

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !