8.9 C
București
luni, 10 mai 2021

Gigi Becali a răbufnit la adresa Anamariei Prodan: „Le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar”

Transferul lui Dennis Man a declansat un război uriaș între Gigi Becali și Anamaria Prodan. Cei doi și-au aruncat vorbe grele, iar acum latifundiarul din Pipera face noi dezvăluiri despre impresară.

Patronul FCSB a luat o decizie drastică după scandalul cu Anamaria Prodan. Toți jucătorii au fost nevoiți să renunțe la contractul cu soția lui Laurențiu Reghecampf. Declarațiile făcute de impresară au stârnit furia lui Gigi Becali, care a ieșit din nou ”la atac”.

Cei doi au ajuns la cuțite și nu par să îngroape securea războiului în viitorul apropiat.

”Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit. Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Anamariei Prodan. Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar.

Gigi Becali: „Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine?”

Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă când erau Giovanni cu Victor în pușcărie? Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovanni?

Dar e vina mea, că doar eu am lasat-o să stea prin preajma mea ca să îi dau și ei valoare, dar gata, totul are o limită. Nu mai sunt «patroane?»” Nu mai sunt eu ăla Gigi «familia mea»? Păi ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovanni? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să îi dau răspuns la atacul unei femei”, a fost replica lui Gigi Becali, pentru ProSport.

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate