• Home
  • Timp liber
  • Transformare spectaculoasă: Monica Dascălu, de nerecunoscut după ce a părăsit pupitrul Pro TV. Cum arată la un an distanță și secretul tinereții la 45 de ani, după ce a devenit mamă din nou.

Transformare spectaculoasă: Monica Dascălu, de nerecunoscut după ce a părăsit pupitrul Pro TV. Cum arată la un an distanță și secretul tinereții la 45 de ani, după ce a devenit mamă din nou.

1719860500 monica dascalu pro tv

Monica Dascălu, apreciata prezentatoare de la Pro TV, a decis să facă o pauză în cariera ei de la Știrile Pro TV. Pe platformele de socializare, ea continuă să fie prezentă, împărtășind cu urmăritorii săi fotografii din diverse momente ale vieții sale. Admiratorii săi observă că, la vârsta de 46 de ani, Monica pare a fi tot mai tânără, după cum menționează publicația Unica. În ultimii doi ani, Monica a devenit mamă de două ori: mai întâi a venit pe lume fiul său, iar anul trecut, când vedeta avea 45 de ani, a născut o fetiță, sărbătorind aceste momente fericite într-un cadru intim.

În anul 2021, Monica și-a încheiat mariajul de zece ani cu avocatul Mihai Băjenaru. Monica a explicat că personalitățile lor nu s-au schimbat nici înainte, nici după căsătorie, arătând că ambii au rămas fideli propriilor obiceiuri și fel de a fi. După divorț, vedeta și-a găsit alinarea în compania lui Cristi Varbanciu, un întreprinzător mai tânăr care deține o firmă de închirieri auto. Această nouă relație aduce un suflu nou în viața Monicăi, care continuă să fie o prezență activă și urmărită în mediul online.