22.6 C
București
joi, 6 mai 2021

Transformarea incredibilă a unei studente. A slăbit 155 de kilograme după ce a rupt un scan la cinematograf

Cathryn Hucknall, o studentă care cântărea peste 200 de kilograme, a hotărât să slăbească după ce a fost protagonista unui incident rușinos la cinema.

Dornică să aibă o viață normală, Cathryn Hucknall a apelat la ajutorul unui specialist. Nu a vrut să-și opereze stomacul sau să țină diete restrictive, așa că a optat pentru un stil de viață sănătos.

Cum a reușit Cathryn Hucknall să slăbească
Un an mai târziu, tânăra arată complet diferit: a pierdut 155 de kilograme și poartă o mărime de șase ori mai mică.

”Navigam pe Facebook într-o seară și am văzut o postare de la un nutriționist local. M-am gândit doar la a-i trimite un mesaj pentru a vedea ce are de oferit. A doua zi m-a sunat, iar gândul meu a fost: Cum o pot face să uite numărul meu pentru că nu fac asta. Dar am stabilit o întâlnire cu ea și de aici a început totul.”, a povestit ea conform 7news.

Cu toate că și-a dorit să o învingă, dependența sa pentru mâncare nu s-a dat ușor bătută.

”Dependența era reală și a fost întotdeauna ca un drog pentru mine. Odată ce m-am ținut de dietă și pierdeam în greutate, am știut că trebuie să mă antrenez. Am trimis mesaje unor antrenori personali locali. M-am întâlnit cu unul dintre ei și am început un plan.”, a mai zis Cathryn.

Cum arată acum Cathryn Hucknall
În prezent, Cathryn Hucknall se simte extraordinar și este foarte mulțumită de rezultatele obținute.

”De când am slăbit, mă simt o persoană diferită. Știam că am o problemă și am primit ajutor. Tulburările alimentare și dependența de mâncare sunt la fel de reale ca orice altă dependență. Este în regulă să cereți ajutor”, a concluzionat ea.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate