luni, 21 septembrie 2020

A fost descoperit tratamentul care poate salva persoanele infectate cu coronavirus – Video

Știrile zilei

Trebuie sa stii asta! Cum sa supravietuiesti unui infarct cand esti singur!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator...

Drama trăită de o femeie de 68 de ani după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr. Ireal ce...

O femeie de 68 de ani din Marea Britanie trăiește o dramă după ce s-a îndrăgostit de un bărbat...

Bărbatul crescut de lupi are un mesaj terifiant pentru oameni. Ireal ce au fost în stare să-i facă!

Marcos Rodriguez Pantoja, un bărbat care susţine că a fost crescut de o familie de lupi, alături de care...

Aproximativ 66 % dintre noii pacienți cu pneumonie cu coronavirus (NCP) aflați în prezent într-un studiu clinic despre efectul Remdesivir în tratamentul virusului vor avea șansa de a lua medicamentul antiviral, potrivit unui specialist în îngrijire respiratorie. În studiul clinic s-au recrutat un număr de 761 de pacienți. A început pe 6 februarie în Wuhan în centrul epidemiei din zona Hubei din China.

De regula, raportul dintre pacienții care iau medicamentul de studiu față de cei din grupul paralel este de 1:1. Cu toate acestea, raportul în studiul Remdesivir este de 2:1, astfel încât pacienții aflaţi în stare critică pot primi un tratament mai bun, a declarat Zhao Jianping de la Spitalul Tongji din Wuhan, la o conferință de presă recentă pe NCP. Restul pacienților care nu iau medicamentul în studiu vor primi alte tratamente standard, a adăugat Zhao.

Remdesivir este dezvoltat de Gilead Sciences, o companie farmaceutică din SUA, și a demonstrat o bună activitate antivirală împotriva SARS și MERS în experimentele anterioare cu celule și animale, potrivit lui Cao Bin, șeful programului de studiu clinic al medicamentului de la Spitalul de Prietenie China-Japonia. Studiile clinice împotriva infecțiilor cu Ebola au fost efectuate peste hotare. În cercetările interne conexe, acesta a arătat, de asemenea, o activitate antivirală destul de bună împotriva noului coronavirus (2019-nCoV) la nivel celular, a spus Cao.

Mai multe departamente oficiale, inclusiv Ministerul Științei și Tehnologiei, Comisia Națională a Sănătății și Administrația Națională a Produselor Medicale, au susținut aprobarea pentru studiile clinice ale Remdesivir. Mai mutle instituții sunt autorizate să desfășoare procesul în mai multe spitale din Wuhan, inclusiv în spitalul Wuhan Jinyintan.

„Cu toate că mulți dintre ei sunt încrezători în acest medicament, cercetătorii trebuie să-și testeze eficiența și siguranța cu o atitudine științifică”, a spus Zhao.

Studiul va adopta o metodă strictă dublu-orb, ceea ce înseamnă că atât pacienții, cât și medicii nu știu cine a luat medicamentul din proces. Efectul Remdesivir va fi dezvăluit numai după finalizarea procesului. Procesul va dura până la finalul lunii aprilie.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă