25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Tratamentul lui Gigi Becali pentru COVID, urmat de Anamaria Prodan

Tratamentul lui Gigi Becali pentru COVID. Anamaria Prodan a declarat că Gigi Becali a fost omul care a ajutat-o în lupta cu coronavirusul. Impresara fotbaliştilor spune că a urmat cu sfinţenie tratamentul recomandat de patronul FCSB.

Tratamentul lui Gigi Becali pentru COVID. Anamaria Prodan: „A avut grijă de mine ca de copilul lui”
Citeşte şi Anamaria Prodan a trăit momente cumplite în lupta cu Covid-ul. „M-au durut oasele…”

„Eu știam că pe Gigi Becali pot să mă bazez la orice oră din zi și noapte în viața mea. În secunda în care am aflat, Gigi Becali m-a sunat, mi-a trimis absolut tot de la vitamine, albastru de metil până la Arbidol.

Toate medicamentele le-am urmat cu sfințenie. Mi-a trimis un om care mi-a făcut perfuziile acasă. A avut grijă de mine ca și de copilul lui.

Uite-mă! Nu mă doboară nimic. nici Covid-ul, nici nimeni. O să ne prindă pe toți virusul. Este aproape imposibil să te ferești”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Antena Sport.

Problemele de sănătate ale impresarei au început după ce a fost prezentă la o ședință a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu. O mare parte a echipei a fost confirmată cu COVID-19.

Impresara a început să-și pună semne de întrebare în momentul în care a văzut primele simptome: dureri de cap și febră.

”Am avut noroc că mi-am făcut testul chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat că am COVID-19 și nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore. Mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a spunea recent Anamaria Prodan.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate