8.6 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea VARICELOR

Majoritatea femeilor suferă de această boală a varicelor. Fie că vorbim despre venele groase care ies în relief sau sunt doar niște venișoare sub formă de pânză de păianjen pot deveni de-a dreptul dureroase. Lăsând la o parte aspectul nu prea plăcut pe care acestea îl oferă, pot dezvolta cu adevărat complicații. Conform medicinei această afecțiune începe cu dureri ușoare ale picioarelor, aspect neplăcut, discomfort și poate degenera.

Varicele sunt venele proeminente, dilatate sau inflamate de culoare albăstruie. Acestea apar la suprafața pielii, de obicei pe membrele inferioare, în zona gambelor și coapselor. Nu este exclus să apară și pe alte zone ale corpului.
apar în urma unui stil de viață sedentar, a alimentației, moștenirii genetice, statului prea mult în picioare, lipsa sportului, schimbării hormonale, menopauzei.

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea varicelor
Tratamentul împotriva varicelor este diferit și doar un specialist poate pune corect diagnosticul. Însă, rușii au descoperit o rețetă naurală prin care reușim să liniștim aceste dureri.

Ingrediente:
– 250g de usturoi
– 15 lămâi

Preparare:

Începem prin a curăța usturoiul. Se adaugă în blender împreună cu lămâile. Acestea nu trebuie decojite. Amescăm foarte bine, iar preparatul se pune într-un borcan din sticlă. Acoperim borcanul cu cu un tifon, nu ]i punem capacul. Acest amestec se păstrează în frigider. Dimineața se ia o linguriță din acest amestestec și se pune într-un pahar cu apă călduță. Se dizolvă și se consumă pe stomacul gol.

Acest preparat nu face miracole, însă reușește cu succes să prevină și să amelioreze situația.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate