12.9 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Trecătorii și-au făcut cruce! Un tânăr s-a luat la bătaie cu polițiștii

Un individ a fost încătușat după un atac fără precedent ce a avut loc pe străzile din Iași. Pietonul este cercetat acum pentru două infracțiuni de ultraj, după ce a lovit un agent al Poliției Rutiere și unul de la Poliția Locală. Întreg show-ul a pornit de la o traversare neregulamentară. În incident a intervenit și o polițistă care se afla în timpul liber și trecea prin zona respectivă

Atac fără precedent pe o stradă din Iași! Un pieton indisciplinat i-a dat cu „praf de somn” unui agent al Poliției Rutiere! Scandalul a izbucnit de la o traversare neregulamentară! Întreg incidentul a fost aplanat după ce o polițistă aflată în timpul liber a intervenit.
Duminică seara (29 noiembrie 2020), un echipaj mixt de Poliție Rutieră și Poliție Locală se afla în zona Nicolina. Cei doi agenți se aflau în autospeciala din dotare. La un moment dat, agenții au observat cum un bărbat traversa în mod neregulamentar strada, pe culoarea roșie a semaforului electric din intersecția respectivă. Astfel, oamenii legii au pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase și l-au ajuns din urmă pe pietonul pe care îl cheamă Petrică Bîrsan.

Scandal în trafic, de la o traversare neregulamentară
În momentul în care au încercat să îl legitimeze pe pieton, acesta din urmă a refuzat. Bărbatul a susținut că nu are cartea de identitate asupra sa. Mai mult, spun anchetatorii, în timp ce încercau să afle datele de identitate ale individului, acesta i-a tras agentului din cadrul Poliției Rutiere un pumn în zona feței. Polițistul a căzut ca secerat după lovitura primită, el neașteptându-se la o reacție de acest gen din partea pietonului.

În acel moment, agentul Poliției Locale a intervenit în apărarea colegului său, dar și acesta din urmă a fost lovit cu cotul în zona frunții. În plus, în acel moment, prin zona respectivă trecea o angajată a Inspectoratului de Poliție Județean, care se afla în timpul ei liber și era la volanul unui autoturism. Femeia a oprit mașina și a mers către zona în care polițistul local încerca să îl imobilizeze pe Petrică Bîrsan. În cele din urmă, agresorul a fost încătușat și dus la audieri.

Zeci de zile de îngrijire medicală după un atac fără precedent pe o stradă din Iași
Procurorii ieșeni au afirmat ieri că suspectul a fost reținut în urma audierilor.

„Suspectul a fost reținut aseară (duminică seara), în jurul orei 23:00, pentru 24 de ore, pentru comiterea a două infracțiuni de ultraj. Cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi (luni, 30 noiembrie 2020), acesta va fi dus în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Conform acestuia, cei doi agenți au ajuns la spital, iar medicii au concluzionat că angajatul Poliției Rutiere are nevoie de 42-45 de zile de îngrijiri medicale, în urma loviturii puternice cu pumnul primită de la pietonul indisciplinat. În schimb, agentul din cadrul Poliției Locale a suferit leziuni superficiale. Acum, urmează ca magistrații să decidă ce se va întâmpla cu Petrică Bîrsan, individul acuzat de producerea acestui atac fără precedent pe străzile din Iași.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate