23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Trei posturi de directori, scoase la concurs la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Spitalul Județean de Urgență Ploiești a scos la concurs trei posturi de directori. Este vorba despre posturile de conducere de director îngrijiri, director financiar-contabil și de director medical. Detaliile cu privire la organizarea concursurilor au fost publicate pe site-ul posturi.gov.ro.

Prima funcție de conducere care a fost scoasă la concurs la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este cel de director de îngrijiri. Pentru acest post, concursul se organizează după următorul calendar: în data de 08 iulie 2021, ora 11.00, proba scrisă și în data de 12 iulie 2021, ora 10.00, susținerea proiectului de specialitate și a interviului de selecție. (Detalii AICI).

Spitalul Județean de Urgență Ploiești organizează concurs și pentru ocuparea funcției de director financiar contabil (Detalii AICI).

Tot la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este organizat concurs pentru ocuparea funcției de director medical. (Detalii AICI).

Articolul Trei posturi de directori, scoase la concurs la Spitalul Județean de Urgență Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate