Trei studenti ai Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, laureati ai unor premii si burse SPECIALE – FOTO

Miercuri, 12 iunie 2019, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi, a avut loc premierea participantilor la concursul de eseuri din cadrul conferintei internationale „Integrated Systems of Long-term Care” (ISoLTC).

La eveniment au participat, alaturi de studentii premiati, prof. univ. dr. Mihaela Onofrei, prorector UAIC, ing. Lucian Bala, Directorul General al Companiei TZMO România, prof. univ. dr. Contiu Tiberiu Soitu, decanul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice, Alina Albu, director de vânzari TZMO România si co-presedintele comitetului de organizare al ISoLTC si prof. univ. dr. Daniela Soitu.

„E un eveniment fericit, într-o perioada aglomerata pentru comunitatea noastra academica. Suntem onorati ca mediul de afaceri este tot mai prezent în viata Universitatii, în ultimii ani am reusit sa modernizam 14 spatii de învatamânt cu ajutorul companiilor. Bursele care vin din mediul privat înseamna mult pentru noi, întrucât sunt complementare cu cele pe care le poate acorda Universitatea. De multe ori, sectorul public se inspira din cel privat, ne dorim sa preluam cât mai multe bune practici din managementul specific companiilor. Felicitari tuturor studentilor premiati astazi si mult succes în sesiune si în tot ce va propuneti mai departe”, a transmis prof. univ. dr. Mihaela Onofrei, prorector Universitatea „Cuza”.

Vezi si: Studentii de la UAIC si TUIASI, printre cei mai buni din EUROPA la MATEMATICA – GALERIE FOTO

În valoare de 6.240 de lei fiecare, cele trei burse au fost obtinute de Maria Boboc, Claudia Boiciuc si Viorel Valache, toti trei fiind studenti la Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice a UAIC. Premiile recompenseaza implicarea studentilor în realizarea de eseuri pe tema „Caminul pentru vârstnici nu este un hotel”. Alti 16 participanti au primit premii speciale si tichete valorice pentru calitatea eseurilor transmise în aceasta competitie.

„Cu siguranta ca si mediul de afaceri are multe de învatat de la cel academic. Acum trei ani am demarat un parteneriat ambitios si am reusit sa implementam proiecte relevante si sa construim o alternativa la situatia actuala a serviciilor de îngrijire pentru vârstnici. Va multumesc ca v-ati alocat timp pentru întâlnirea de astazi si sper sa continuam colaboarea”, a transmis ing. Lucian Bala, Directorul General al Companiei TZMO România.

Vezi si: O talentata studenta din Iasi, castigatoarea unei burse private din partea familiei Battaglia – FOTO

Desfasurata în perioada 9-10 mai 2019, la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti, conferinta „Integrated Systems of Long-term Care” (ISoLTC) este cel mai însemnat eveniment anual dedicat îngrijirii pe termen îndelungat din România. Universitatea „Cuza” din Iasi, prin Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice, este co-organizator, împreuna cu TZMO România, al ultimelor trei editii ale ISoLTC. Invitatii si participantii sunt cercetatori, practicieni, directori de institutii de îngrijire, profesori si studenti, spe

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !