18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Tu știi care sunt cele mai căutate accesorii pentru smartphone-uri pe care trebuie neapărat să le achiziționezi și tu?

Samsung, Apple, Motorola, Huawei: nu are importanță de la ce furnizor provine telefonul tău. Ceea ce este sigur e faptul că vei găsi numeroase accesorii pentru ele. Și aici nu este vorba despre încărcătoare sau căști.

Există în magazinele de specialitate diverse accesorii pe care ar trebui să le încerci, pentru a maximiza diversele funcții ale dispozitivului tău. Dacă ai anumite hobby-uri sau preferințe, atunci vei descoperi că unele dintre acestea îți vor fi extrem de utile și chiar îți va părea rău că nu le-ai descoperit mai devreme.

Iată ce accesorii pentru smartphone poți achiziționa:

Huse pentru telefonul mobil

De îndată ce ai o clipă de neatenție, telefonul ți-a și scăpat din buzunar sau din mână. Iar dacă ai noroc, acesta nu va suferi decât niște zgârieturi. În cazul nefericit, display-ul se va sparge și dispozitivul nu va mai putea fi utilizat.

Dacă vrei să eviți astfel de întâmplări nefericite sau scenarii enervante, nu există opțiune mai bună ca aceea de a intra pe magazinul online Lerato pentru a-ți achiziționa husa sau carcasa potrivită modelului tău de telefon.

Folie de protecție a display-ului

Pe lângă husă sau carcasă, este recomandat să îți achiziționezi și o folie de protecție pentru ecranul telefonului, căci aceasta îți va oferi garanția că zgârieturile și fisurile nu vor mai fi o problemă, dar nu mai atât. Anumite modele de folie au un filtru, ce te va ajuta să ții la distanță bacteriile și germenii.

Powerbank

Îți folosești telefonul pe tot parcursul zilei, fie că navighezi pe internet, te joci sau vorbești. Dacă la început bateria dispozitivul rezistă o zi întreagă, după o perioadă lucrurile nu mai sunt atât de simple. Cu ajutorul unei baterii externe vei reuși să treci cu bine întreaga zi, fără a fi nevoie să încarci telefonul. Iar dacă vei alege un model modern, acesta va fi destul de compact astfel încât să îl poți păstra în buzunar.

Trepied pentru smartphone

Dacă ești pasionat de fotografii, atunci știi că telefonul nu este suficient, ci ai nevoie și de alte accesorii. Alege un trepied pentru smartphone, iar imaginile vor fi perfecte, fără a mai fi afectate de oscilații.

Suport de bicicletă

Dacă mergi des cu bicicleta și vrei să ai aproape telefonul mobil, atunci poți alege un suport pentru bicicletă care îți va menține dispozitivul în siguranță pe tot parcursul călătoriei. Bineînțeles, există și numeroase modele de suporturi pentru mașină, extrem de utile dacă petreci mult timp la volan.

Accesorii practice pentru zi cu zi

Sunt tot felul de accesorii care îți pot face viața digitală mai ușoară, cele mai utilizate fiind:

  • Imprimanta pentru smartphone

Există pe piață imprimante special concepute pentru telefoane mobile, cu ajutorul cărora pot fi imprimate fotografii în orice moment.

  • PopSocket

Este probabil cel mai modern accesoriu al momentului, acest PopSocket putând fi atașat pe spatele dispozitivului, pentru a putea fi ținut cu ușurință și pentru a servi ca suport.

  • Lanț de telefoane

Aceste lanțuri de telefoane mobile sunt foarte la modă, căci îți permit să le ai întotdeauna la îndemână.

  • Proiector

Mini proiectoarele pentru telefon pot fi utilizate pentru a urmări filmele împreună cu prietenii într-un mod mult mai confortabil, chiar dacă nu ai un televizor.

Telefoanele mobile au devenit parte din viața oamenilor și foarte puțini își mai pot imagina sau concepe viața fără ele. Acesta este și motivul pentru care producătorii au scos tot felul de accesorii pentru ele, care îți pot înfrumuseța și ușura anumite activități.

Sursa foto: shutterstock.com 

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate