Tu știi de ce s-a retras din teatru Alexandru Arșinel?

0

La un an de la moartea colegei și prietenei sale, Stela Popescu. Alexandru Arșinel a anunțat recent că se va retrage din teatru. Actorul nu a spus public motivul deciziei sale, însă un apropiat a făcut dezvăluiri emoționante. 

„Acum câteva luni s-a întâmplat ceva care l-a făcut să se simtă mai rău ca niciodată, să se deplaseze din ce în ce mai greu, probabil problemele lui cardiace s-au agravat şi mai mult, chiar dacă a fost operat. Dacă înainte, indiferent de cât era de obosit, era sprinten, acum abia se mai mişcă, abia se mai ţine pe picioare. Şi în Israel, când a fost, abia a mai făcut faţă scenelor pe care le juca, iar în piesele în care a apărut, a făcut în aşa fel încât să stea cât mai mult jos. Când trebuia să danseze, mai mult mima’, a dezvăluit un apropiat al lui Alexandru Arșinel, potrivit wowbiz.ro.

„Situaţia lui e de-a dreptul delicată. Iar cine a fost la parastasul Stelei Popescu de la mănăstirea Cernica, de la mormânt, a putut să observe că Arşinel abia mai mergea. Se simţea rău, e obosit tot timpul şi, normal, abia se mai poate deplasa. De altfel, a ajuns greu şi la mormânt şi a încercat să stea mai mult sprijinit” a adăugat acesta.

La cei 79 de ani ai săi, Arșinel s-a hotărat să renunțe la funcția de director al teatrului de Revistă. Se zvonește că locul său va fi luat de actorul Vasile Muraru, conform publicației Click.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata