Tu știi de ce s-a retras din teatru Alexandru Arșinel?

La un an de la moartea colegei și prietenei sale, Stela Popescu. Alexandru Arșinel a anunțat recent că se va retrage din teatru. Actorul nu a spus public motivul deciziei sale, însă un apropiat a făcut dezvăluiri emoționante. 

„Acum câteva luni s-a întâmplat ceva care l-a făcut să se simtă mai rău ca niciodată, să se deplaseze din ce în ce mai greu, probabil problemele lui cardiace s-au agravat şi mai mult, chiar dacă a fost operat. Dacă înainte, indiferent de cât era de obosit, era sprinten, acum abia se mai mişcă, abia se mai ţine pe picioare. Şi în Israel, când a fost, abia a mai făcut faţă scenelor pe care le juca, iar în piesele în care a apărut, a făcut în aşa fel încât să stea cât mai mult jos. Când trebuia să danseze, mai mult mima’, a dezvăluit un apropiat al lui Alexandru Arșinel, potrivit wowbiz.ro.

„Situaţia lui e de-a dreptul delicată. Iar cine a fost la parastasul Stelei Popescu de la mănăstirea Cernica, de la mormânt, a putut să observe că Arşinel abia mai mergea. Se simţea rău, e obosit tot timpul şi, normal, abia se mai poate deplasa. De altfel, a ajuns greu şi la mormânt şi a încercat să stea mai mult sprijinit” a adăugat acesta.

La cei 79 de ani ai săi, Arșinel s-a hotărat să renunțe la funcția de director al teatrului de Revistă. Se zvonește că locul său va fi luat de actorul Vasile Muraru, conform publicației Click.


APRECIAZA ARTICOLUL !