Tudor Gheorghe şi-a anulat concertul de Crăciun. Artistul are probleme de sănătate: „Îmi pare nespus de rău”

Tudor Gheorghe şi-a anulat concertul de Crăciun. Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România, iar spectacolul pe care îl susţine în preajma sărbătorilor de iarnă, la Sala Palatului, este aşteptat de toată lumea. Însă, din păcate, anul acesta a fost nevoit să îl anuleze.

Tudor Gheorghe şi-a anulat concertul de Crăciun. Artistul a postat un mesaj pe rețelele sociale, unde a anunţat fanii că a luat decizia de a-și anula concertul „Valsurile mele”, programat pe data de 25 decembrie la Sala Palatului. Motivul ar fi problemelor de sănătate cu care acesta se confruntă în ultimul timp.

Tudor Gheorghe şi-a anulat concertul de Crăciun

Artistul se confruntă cu răceală destul de severă în ultima vreme şi nu se simte foarte bine. Spectacolul a fost reprogramat pentru data de 12 ianuarie 2023, care se va desfășura tot la Sala Palatului.

Dragii mei, Îmi pare nespus de rău că acum, în preajma sărbătorilor, nu pot vă aduc un dram de bucurie la Sala Palatului cu acest spectacol liniștitor.

O răceală parșivă m-a găsit pe drumurile țării, fie prin camere de hotel mai mult sau mai puțin încălzite, fie pe unele scenele unde mai mereu simți cum bate vântul, dar… acum acestea nu mai contează. 

Vă rog să mă iertați că m-am îmbolnăvit, dar sigur ne vom revedea curând sănătoși, pe 12 ianuarie la Sala Palatului„, a scris maestrul Tudor Gheorghe pe pagina sa de Facebook.