All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Tupeu incredibil al unui medic: A luat 7.400 de euro pe lună, chiar dacă nu a lucrat nicio zi

517

Tupeu incredibil al unui doctor care a încasat 7400 de euro pe lună chiar dacă nu a lucrat nici măcar o zi. Medicul a cărui identitate nu a fost dezvăluită a încasat „o avere” fără să vină la serviciu şi să îşi facă meseria nici măcar o zi. Numai în perioada 2012-2016, când s-a aflat ceea ce făcea şi a fost anchetat, autorităţile spitalului şi, ulterior, Curtea de Conturi, l-au luat, la propriu, la „bani mărunţi, conform RTV.

Medicul, al cărui nume nu a fost divulgat, a comis, practic, o fraudă de proporţii încasând ani de zile retribuţia lunară. Medicul fusese numit „şef de serviciu” în anul 1984, la spitalul Quimperle, din Bretagne, arată un raport al autorităţilor publicat joi. Până la recentele dezvăluiri, mai multe rapoarte provenind din diferite surse, inclusiv de la unii dintre pacienţii lui, că era mai degrabă un medic incompetent, de care pacienţii se plângeau adesea, după cum s-a arătat şi în dosarele Curţii de Conturi. Mai mult, în timpul cât a lucrat ca spital, s-a dovedit că medicul avea şi probleme de comportaent „incompatibile pentru funcţia lui” pe care o deţinea atunci în cadrul spitalului. Astfel, ani la rândul a încasat un salariu anual de 130.000 de euro.

Acum, Curtea de Conturi a găsit o „gaură uriaşă”, medicul păgubind spitalul, în total, cu 5,5 milioane de euro, numai în perioada 2012-2016, msi spune sursa citată.

Sursa: stiripesurse.ro

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.