28.3 C
București
miercuri, 28 iulie 2021

Turcia, lockdown de la 31 decembrie. Anunţul făcut de Tayyip Erdogan

Turcia, lockdown de la 31 decembrie. Erdogan, care a vorbit după o reuniune a cabinetului de miniştri, a precizat că ordinul prin care populaţia va sta acasă va intra în vigoare de la ora 21.00, de Anul Nou, şi va fi valabil până la 4 ianuarie, scrie News.ro.

Turcia, lockdown de la 31 decembrie
Datele oferite de Guvern despre noile cazuri de Covid-19 arată că în ultimele 24 de ore au fost infectate 29.617 persoane.

Destinaţiile românilor de Revelion: Maldive, Dubai şi Turcia
Maldive, Zanzibar, Dubai, Egipt şi Turcia sunt destinaţiile românilor pentru vacanţa de Revelion, arată datele touroperatorului Paralela 45, care precizează că o vacanţă de şase nopţi în Maldive porneşte de la 2.000 de euro/persoană.

”Maldive, Zanzibar, Dubai, Egipt şi Turcia sunt destinaţiile externe în care românii îşi vor petrece vacanţa de revelion, pentru zonele exotice fiind suplimentate curse şi prelungite ofertele şi în prima parte a anului.

Din ianuarie, românii pot să călătorească nu numai în Maldive, Zanzibar, ci şi în Republica Dominicană, Cancun şi Ras al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite”, arată compania.

Cererea pentru vacanţa de Revelion în Maldive a fost peste aşteptări, trei curse charter, lansate treptat, ducând peste o mie de români în destinaţia însorită, pentru şase nopţi, la un preţ al pachetului care a pornit de la 2.000 de euro/persoană.

“Vacanţa în Maldive s-a vândut constant, pentru cupluri sau grupuri, dorinţa oamenilor de a avea un revelion normal, cu petrecere, focuri de artificii, şi de a fi departe de frig şi de psihoza creată de virus fiind evidentă.

Niciodată numărul zborurilor directe spre destinaţii exotice nu a fost atît de mare de Revelion, însă situaţia de acum ne-a făcut să ne mobilizăm, să propunem vacanţe în zone unde românii să simtă normalitate”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate