ULTIMA ORA! Bianca Drăgușanu, scandal uriaș cu Cătălin Măruță. Vedeta, dezamăgită de prezentator: ”E un om pervers și viclean”

Cătălin Măruță e implicat într-un nou scandal, însă de data aceasta unul cu Bianca Drăgușanu. Diva fusese invitată în emisiunea sa în urmă cu doar câteva zile, însă vedeta s-a arătat extrem de

dezamăgită de subiectele pe care le-a abordat prezentatorul. Aceasta mărturisește pentru Spynews.ro că nu va mai călca niciodată în emisiunea lui.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră, asta după ce în urmă cu doar câteva zile a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta s-a arătat extrem de dezamăgită de

subiectele pe care prezentatorul le-a abordat, deși încă de la început a stabilit că totul va decurge cum trebuie, deși știa de la alte persoane că ar putea să ajungă în astfel de iposteze.

Bianca Drăgușanu, scandal uriaș cu Cătălin Măruți. I-a adresat cuvinte dure
Vedeta a făcut declarații în exclusivitate pentru Spynews.ro și a mărturisit că e foarte supărată, deoarece a vorbit un lucru, însă în direct totul s-a schimbat și a avut pusă într-o situație delicată, fapt ce a deranjat-o teribil.

”Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu ne-a mărturisit că nu va mai accepta niciodată să meargă în emisiunea sa și că s-a gândit că nu va fi pusă într-o astfel de situație. Ea a precizat că mereu a mers cu drag în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar nu o va mai face de acum înainte după ceea ce s-a întâmplat.

”Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tedențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu: ”Am fost întrebată dacă lucrez cu carte de muncă”
Vedeta susține că a avut încredere în Cătălin Măruță și niciodată nu au fost în vreun conflict, dar lucrurile nu au stat așa de această dată.

Ea a fost deranjată de tot subiectul abordat în direct, mai ales că prezentatorul a întrebat-o și dacă deține carte de muncă pentru tot ceea ce face și cum își câștigă banii.

”În concluzie, sunt foarte dezamăgită că deși am avut încredere în producătoarea emisiunii care m-a invitat și am avut încredere în el ca și om, cu care n-am avut niciodată vreo răfuială, deși repet am fost avertizată de mai multe persoane bă nu te duce, că omul nu e ceea ce pare

și te încolțește doar ca să facă rating. Se pare că n-am crezut și m-am trezit pusă în fața faptului împlinit, fiind pusă în iposteze aiurea, în fața unor mesaje ale unor hateri”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu mărturisea că trebuia să vorbească despre evoluția sa, însă a fost pusă față în față cu haterii săi, cu mesaje dure și care nu îi dădeau deloc o stare bună.

”N-am vorbit de evoluția mea, decât am fost întrebată dacă eu lucrez cu carte de muncă, când la mine e totul transparent și evident că răspunsurile mele au venit pe măsura întrebărilor lui, dar mi s-a părut foarte aiurea să mă justific, în contextul în care eu fusesem invitată pentru a vorbi lucruri faine, mișto, pozitive și așa mai departe. Nu i-am înțeles atitudinea,

sunt foarte dezamăgită și mă văd nevoită să fac parte din acei oameni în care nu mai am încredere și care nu își mai doresc niciodată să meargă în emisiunea lui. Urât, foarte urât din partea lui”, a mai spus vedeta pentru Spynews.ro.